Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flicka blev påkörd – vårdas på sjukhus

Senaste nytt.
Händelsen inträffade i Enköping.

En flicka blev på måndagsmorgonen påkörd i centrala Enköping.

Flickan var vaken och talbar när hon togs till sjukhus för vård med oklara skador. 

Föraren ska direkt efter olyckan ha kört till polisstationen för att anmäla olyckan.

Larmet till polisen kom in 08.58 på måndagsmorgonen. Enligt ett vittne till SVT så ska flickan ha flugit upp på fronten av bilen och sedan snurrat ett varv i luften.

Vittnet ska sedan ha sprungit fram till flickan då hon låg orörlig på marken.

– Föraren som körde på henne stannade också och gick ut. Men efter att jag hade hjälpt henne till sidan av vägen vände jag mig om och såg att han var på väg därifrån, säger vittnet.

Polisen skriver på sin hemsida att föraren direkt efter olyckan ska ha tagit sig till polisstationen i Enköping för att anmäla trafikolyckan.

– Vi håller på och utreder vad som har hänt men det finns oklarheter. Jag vet att vi har haft kontakt med föraren då han varit här på polisstationen. Jag vet inte avd vi kommer att skriva för anmälan men något blir det, säger Tobias Ahlén, presstalesperson på polisen till Expressen.

Enligt polisen ska flickan ha tagit sig till sjukhus med oklara skador för vård men att hon var vaken och talbar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.