Flera till sjukhus efter olycka på väg E45

Publicerad

Väg E45 är helt avstängd efter att två bilar har kolliderat.

Tre personer har förts till sjukhus med ambulans.

Två bilar har kolliderat på E45, strax söder om Ollsta, och enligt polisen ska tre personer vara inblandade i bilolyckan.

– Tre personer är avförda med ambulans till akutmottagningen i Östersund, säger Stefan Fredriksson, vakthavande befäl vid polisen i Jämtland.

Skadeläget för personerna är oklart, men polisen skriver på sin hemsida att alla personer, två män och en kvinna, ska ha varit vid medvetande när de fördes till sjukhus.

Vägen stängdes av

Det är fortfarande oklart vad som orsakat olyckan, men det kan eventuellt röra sig om en frontalkrock, enligt initiala uppgifter från SOS Alarm till polisen.

Vägen stängdes av helt efter olyckan i väntan på bärgare, men har öppnats för trafik igen. Vägen kommer dock att stängas av på nytt när bärgningen av bilarna sker.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag