Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Får sparken – efter sina meddelanden på Tinder

Thomas McGuirk kunde identifieras av sin arbetsgivare – varpå han fick sparken.
Foto: Tinder
Ebonie Sanderson, här på bild, är en av flera drabbade kvinnor.
Foto: Instagram.com/eboniesand

En 28-årig man i Australien har fått sparken efter att ha skickat flera olämpliga meddelanden till kvinnor via dejtingappar.

– Sanningen är att det här händer mer än man tror, säger en av kvinnorna till News.com.au.

Thomas McGuirk, 28, skickade ett flertal aggressiva meddelanden till olika kvinnor som han matchat med på dejtingappar, däribland Tinder – vilket ledde till att han fick sparken från sitt jobb.

I ett av sina röstmeddelanden kan man höra hur Thomas McGuirk kallar en av kvinnorna för ”en äcklig fet gris” efter att hon tackat nej till att mötas upp för att ha sex. 

”Du är faktiskt en fet jävla gris, du vet det va? Du är så jävla ful. Din rumpa ser okej ut och du hade varit ett ligg. Du hade varit ett engångsligg för du är en äcklig fet gris”, säger Thomas McGuirk.

Kvinnan i fråga, Ebonie Sanderson, delade meddelandena i sociala medier där de fick stor spridning. Mannens arbetsgivare kunde identifiera honom efter att de känt igen hans röst. 

– Jag menade inte sakerna som jag sa, jag agerade impulsivt för att jag var sårad och jag tar på mig det. Det var absolut ett olämpligt beteende och jag är verkligen besviken på mig själv, säger Thomas McGuirk till News.com.au.

Ytterligare ett meddelande som skickades till en annan kvinna.
Foto: Instagram

Har svårt att ”få nobben”

Thomas McGuirk menar att stormen i sociala medier har varit ett ”uppvaknande” och att han skäms ”extremt mycket”.

– Jag betedde mig olämpligt och insåg det inte ens, innan det här kom ut och slog mot mig, och jag tänkte ”vad håller jag på med?” säger han.

Vidare förklarar Thomas McGuirk att han blev ”upprörd” när kvinnorna inte ville ha någon ytterligare kontakt med honom.

– Jag var arg och upprörd. Det finns ingen ursäkt för det, jag har uppfostrats med bra värderingar och jag är arg över att jag lät mitt ego ta över, säger han till News.com.au.

Ett meddelande som skickades till ytterligare en kvinna, här via appen Snapchat.
Foto: Snapchat

Inget ovanligt, menar kvinnan

Thomas McGuirks röstmeddelanden blev en nationell nyhet i Australien. Efter att ha fått sparken från jobbet har 28-åringen nu sökt hjälp hos en terapeut. Han har också avslutat alla sina sociala medier.

– Jag vill göra rätt för mig och arbeta med mig själv, så att det inte händer igen. Jag agerade utanför mig själv utan att förstå vad för skada jag gjorde. Det kanske verkar som att ditt agerande på nätet inte har konsekvenser men det har det, vilket jag har lärt mig, säger han till News.com.au.

Ebonie Sanderson – en av flera kvinnor som drabbades av Thomas McGuirk – säger däremot att hans beteende inte är något unikt.

Tvärtom.

– Sanningen är att det här händer mer än man tror, säger hon till News.com.au.

Tinder-svindlaren lurade kvinnor på stora summor pengar – greps på flygplats

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.