Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familj hörde skrik i skogen – hittade bebis i plastpåse

Den lilla flickan hittades i en plastpåse i torsdagskväll.

En nyfödd bebis hittades på torsdagskvällen i en plastpåse i ett skogsområde i delstaten Georgia, USA. 

Bebisen hittades av en familj som hörde barnskrik – och tack vare det snabba ingripandet kunde den lilla flickan räddas. 

Nu söker polisen efter barnets mamma, skriver WSBTV.  

Det var i torsdagskväll som bebisen upptäcktes av Alan Ragatz och hans tonårsdöttrar i Forsyth County, i delstaten Georgia. 

Systrarna hörde då ett konstigt ljud från ett skogsområde i närheten av deras hem. 

– Vi tog våra ficklampor och körde om kring och tänkte att det där inte låter som ett djur, säger Kayla Ragatz till WSBTV.  

När de kom hem igen berättade de för sin pappa att de hade hört vad som lät som barnskrik utomhus. Pappan, Alan Ragatz, sa att det inte kan vara möjligt – utan att det måste handla om en tvättbjörnsbebis, ett rådjur eller något annat. 

Tillsammans gick de alla tillbaka till skogsområdet och hörde återigen barnskrik. 

I en hög med lövar och pinnar hittade de en alldeles nyfödd bebis i en plastpåse. 

Var bara timmar gammal när hon hittades 

Familjen larmade direkt polisen. 

– Hon var vid liv. Hon grät, och vi tänkte att det var ett gott tecken. Det kunde ha varit mycket värre. Det är mina döttrars förtjänst att vi följde upp det här, säger Alan Ragatz till WSBTV. 

– Vi drabbades av panik, vi grät allihopa, säger han vidare. 

Polisen säger att det är avgörande att flickan hittades så pass fort. Hon bedöms ha varit omkring en timme gammal när familjen Ragartz hittade henne, skriver WSBTV. 

Nu vill polisen ha allmänhetens hjälp med att hitta barnets mamma. Man har därför publicerat en bild på den lilla flickan. 

Så länge har hon fått namnet India. Hon befinner sig nu på sjukhus, skriver CNN. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.