Den internationella kampanjen #metoo har lett till att tusentals kvinnor över hela världen berättat öppet om hur de blivit våldtagna och sexuellt ofredade på arbetsplatser, i hemmet och i det offentliga rummet.
De detaljerade berättelserna har skakat om samhället och lett till att en rad förövare inom yrkeskårer som film- och teatervärlden, politiken, journalistiken och tv-världen de senaste månaderna tvingats bort från sina positioner.
Men även om det mest intensiva skedet i kampanjen är över pågår kampen för en mer jämställd värld fortfarande.

"Det här får inte bli en sak som går över"
På söndagseftermiddagen hölls fackeltåg i 19 olika svenska städer, från Luleå i norr till Kristianstad i söder, för att uppmärksamma #metoo.
– Med det här så gör vi ett tyst och opolitiskt fackeltåg där vi samlas för att visa att vi står bakom alla de här berättelserna och att när vi nu riktat ljuset mot den här frågan så måste det fortsätta vara där. Det här får inte bli en sak som går över och som blev en kampanj hösten 2017, utan det här måste också leda till verklig förändring, säger Ebba Rosencrantz.
Hennes förhoppning är framför allt att samtalen om sexuella övergrepp och vilka beteenden mot andra människor som är okej och inte ska fortsätta.
– Jag har haft samtal med människor, både kvinnor och män, på ett sätt som jag aldrig hade haft om det inte varit för #metoo. Det är just genom samtal man kan förändra saker, man bär kanske på berättelser eller värderingar och normer som man inte alltid är helt medveten om själv och i samtal med andra finns en möjlighet att förändra dem, säger Ebba Rosencrantz.