Fredrik Lennander och Anna Herdenstam är programledare på Expressen TVFredrik Lennander och Anna Herdenstam är programledare på Expressen TV
Fredrik Lennander och Anna Herdenstam är programledare på Expressen TV
Finansministern Magdalena Andersson intervjuas i Expressen TV. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSENFinansministern Magdalena Andersson intervjuas i Expressen TV. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Finansministern Magdalena Andersson intervjuas i Expressen TV.  Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Expressen TV söker planeringsredaktör

Publicerad

Vill du vara med och utveckla och jobba med Expressen TV?

Nu söker vi en planeringsredaktör! 

Har du erfarenhet av jobb i tv-branschen och intresse och vana av arbete med personal? För ett längre uppdrag under 2018 på Expressens tv-redaktion söker vi nu en planeringsredaktör.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med tv-chefen och programplanerare sköta schema- och personalplanering av reportrar, programledare, liveredaktörer, webbredaktörer och nyhetschefer på Expressens tv-redaktion som har cirka 60 medarbetare.

Du tycker om att arbeta i team, är välorganiserad, stresstålig och prestigelös. Du är en person som inte är rädd för att ställa frågor och ser möjligheter i stället för problem. Du arbetar nära nyhetsverksamheten som pågår alla dagar i veckan, dygnet runt, så flexibilitet och en lösningsorienterad inställning uppskattas.

På Expressen TV jobbar cirka 60 medarbetare. Foto: OLLE SPORRONG

Arbetstid är heltid dagtid vardagar. Tillträdesdag efter överenskommelse.

Vi svarar på frågor om jobbet:

Tobias Hellström, tobias.hellstrom@mariebergmedia.se

Bella Levy, bella.levy@expressen.se

 

Sök jobbet senast fredag 19 januari. Mejla din ansökan med personligt brev (direkt i mejlet), cv (som bifogad fil i Word- eller pdf-format eller som länk) samt referenser till:

tobias.hellstrom@mariebergmedia.se

Facklig kontakt: 

Jan Spångberg, jan.spangberg@expressen.se

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


öda

Till Expressens startsida

Mest läst i dag