Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expressen TV och Di TV sänder om Brilliant minds

Den exklusiva konferensen hålls på Grand Hotel i Stockholm.Foto: TT NYHETSBYRÅN / Scanpix Sweden
Expressen TV:s programledare Tess Ulander och Di TV:s programledare Nike Mekibes sänder från studio on location i närheten av konferensen. Foto: OLLE SPORRONG

Brilliants Minds håller konferens i Stockholm med massa internationella storkändisar på listan, bland andra Barack Obama.

Expressen TV och Di TV bevakar konferensen med studio on location och flera intervjuer.

10.15-10.30: 

Expressen TV:s programledare Tess Ulander och Di TV:s programledare Nike Mekibes sänder från studio on location i närheten av konferensen. Med sig som gäst har de kommunikationsstrategen Annmarie Palm.

10.45-11.00: 

Liveintervju från Expressen TV:s och Di TV:s studio on location med Peter Wiwen-Nilsson, vd Race for the Baltic.

11.45-12.00: 

Barack Obama är en av talarna på Brilliant Minds-eventet. USA-experten Billy Mccormac gästar studio on location för att prata om den förre amerikanske presidenten. 

12.15-12.30: 

Diskussionen kring Obamas besök går vidare. Under den här kvarten gästar Jakob Stenberg som står bakom USA-podden Kongressen.

14.15-14.30: 

Spotifygrundaren Daniel Ek är en av grundarna bakom Brilliant Minds. Di Digital-reportern Sven Carlsson har skrivit en bok om Spotify och gästar den gemensamma sändningen för att prata om den svenske entreprenören och Spotify.

Daniel Ek, grundare av Spotify.Foto: PELLE T NILSSON / SPA

16.45-17.00: 

Mats Lindgren, vd för konsult- och analysföretaget Ikaros Future, intervjuas om den här typen av nätverksarrangemant.

Barack Obama anlände till Stockholm under natten.Foto: ALEX LJUNGDAHL

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.