Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

LÄGG UT! Podd om medier på Expressen

Magnus Alselind och Karin Olsson.
Foto: OLLE SPORRONG

Lägg ut! Expressens mediepodd med kulturchefen Karin Olsson och redaktionschefen Magnus Alselind tar dig med bakom kulisserna och bjuder dig på inside om de största nyheterna tillsammans med kända gäster.

Här hittar du alla avsnitten med Hanna Hellquist, Jan Guillou, Hanif Bali, Nanna Olasdotter Hallberg, Mattias Göransson med flera.


Klicka här för att lyssna och prenumerera via den app där du hittar dina poddar: 

RADIOPLAY | PODCASTER | SPOTIFY | ACAST 

– ”Lägg ut!” vill ge ett lättsamt, men initierat perspektiv på medieveckan. Vi kommer också att vara bjussiga med att berätta om Expressens journalistik och hur det funkar på ett modernt mediehus, säger Karin Olsson, kulturchef och ställföreträdande ansvarig utgivare.

Expressen når 5,4 miljoner läsare i veckan i mobilen och är Sveriges mest sålda kvällstidning. 

– Vi märker varje dag i kontakten med Expressens miljonpublik att det finns ett stort intresse för både vår journalistik och andras, säger Magnus Alselind, redaktionschef, och tillägger:

– Det är ingen tillfällighet att USA haft en president sprungen ur mediebevakning och besatt av densamma. Många stora svenska företag och partier skulle helst sköta journalistiken själva - om de kunde.

Gäst i första programmet var journalisten och författaren Hanna Hellquist, programledare i Sveriges Radio samt kulturskribent i Dagens Nyheter. I det andra författaren Jan Guillou, kolumnist på Aftonbladet. Därefter har Hanif Bali, riksdagsledamot (M) medverkat liksom P3-profilen Nanna Olasdotter Hallberg.

”Lägg ut!” släpps på fredagar.HÄR KAN DU LYSSNA PÅ FÖRSTA AVSNITTET: HANNA HELLQUIST. 

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ ANDRA AVSNITTET: JAN GUILLOU. 

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ TREDJE AVSNITTET: HANIF BALI. 

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ FJÄRDE AVSNITTET: NANNA OLASDOTTER HALLBERG. 

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ FEMTE AVSNITTET: MATTIAS GÖRANSSON

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.