LÄGG UT! Podd om medier på Expressen

Magnus Alselind och Karin Olsson.
Foto: OLLE SPORRONG

Lägg ut! Expressens mediepodd med kulturchefen Karin Olsson och redaktionschefen Magnus Alselind tar dig med bakom kulisserna och bjuder dig på inside om de största nyheterna tillsammans med kända gäster.

Här hittar du alla avsnitten med Hanna Hellquist, Jan Guillou, Hanif Bali, Kajsa Ekis Ekman, Olof Lundh med flera.


Klicka här för att lyssna och prenumerera via den app där du hittar dina poddar: 

PODPLAY | PODCASTER | SPOTIFY | ACAST 

– ”Lägg ut!” vill ge ett lättsamt, men initierat perspektiv på medieveckan. Vi kommer också att vara bjussiga med att berätta om Expressens journalistik och hur det funkar på ett modernt mediehus, säger Karin Olsson, kulturchef och ställföreträdande ansvarig utgivare.

Expressen når 5,4 miljoner läsare i veckan i mobilen och är Sveriges mest sålda kvällstidning. 

– Vi märker varje dag i kontakten med Expressens miljonpublik att det finns ett stort intresse för både vår journalistik och andras, säger Magnus Alselind, redaktionschef, och tillägger:

– Det är ingen tillfällighet att USA haft en president sprungen ur mediebevakning och besatt av densamma. Många stora svenska företag och partier skulle helst sköta journalistiken själva - om de kunde.

Gäst i första programmet var journalisten och författaren Hanna Hellquist, programledare i Sveriges Radio samt kulturskribent i Dagens Nyheter. I det andra författaren Jan Guillou, kolumnist på Aftonbladet. Därefter har Hanif Bali, riksdagsledamot (M) medverkat liksom många andra kända makthavare och medieprofiler.

”Lägg ut!” släpps på fredagar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.