Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Porr-miljonären: Jag ser att de försöker skada kungahuset

Nu träder kungaskandalens okände huvudperson fram. Doldismiljonären Lars Axelsson, 53, bekräftar att han var med om att sammanföra kungavännerna med den utpekade maffialedaren Milan Sevos högra hand, Daniel Webb. Foto: Christian Örnberg
Han är bekant med både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine och umgås med deras vänner.
Han har suttit i fängelse för narkotikabrott. Han blev mångmiljonär på att hyra ut rullskridskor och på postorderförsäljning av porrfilmer.
Exklusivt för Expressen berättar Lars Axelsson nu hur det gick till när kungens nära vänner sökte hjälp hos maffian för att stoppa porrklubbsägaren Mille Markovics påstådda sexbilder på kungen.
Victoria och Madeleine.
Anders Lettström tillsammans med barndomsvännen kungen i våras. Bara några dagar senare avslöjas att Lettström har kontakter med maffian. Foto: Foto: Stefan Söderström
Hans röst finns med på de avlyssnade samtalen från kungavännen Anders Lettströms hemliga möte med den jugoslaviska maffian.
Nu träder kungaskandalens okände huvudperson fram. Doldismiljonären Lars Axelsson, 53, bekräftar att han var med om att sammanföra kungavännerna med den utpekade maffialedaren Milan Sevos högra hand, Daniel Webb.
Han säger att han i dag är på väg att lämna Sverige.
- Jag ser att de försöker skada kungahuset och kungens vänner, det skrämmer mig mest, säger affärsmannen som kallas för Porr-Lasse.

Granskar minne

Expressen avslöjade för en vecka sedan att polisen granskar ett USB-minne som postats anonymt till flera av kungens kompisar. På lagringsenheten finns bland annat de smygbandade samtalen mellan kungavännen Anders Lettström och den utpekade maffialedaren Milan Sevos högra hand Daniel Webb. Lettström själv fick ett kuvert med ett USB-minne och kontaktade direkt polisen.
Expressen kan nu berätta att bandinspelningarna mellan Lettström och Webb avslöjar att en tredje hittills okänd person deltog i mötet om de påstådda sexbilderna på kungen.
- Du får aldrig någonsin nämna att det här mötet har ägt rum, hörs mannen på slutet säga till Daniel Webb.
Expressen har identifierat mannen bakom rösten som Lars Axelsson, en kändis i Stockholmssocieteten.

Bekanta med Victoria och Madeleine

Han och hans sambo är bekanta med både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine och umgås med stora delar av deras exklusiva vänkrets.
På Facebook visar Axelsson bilder av kändisbesök som han haft på den privata paradisö
i Thailand, som han disponerar. Bland annat har förre Ace of Base-stjärnan Ulf Ekberg, tv-kändisen Carolina Gynning och en av kronprinsessans Victorias närmaste väninnor semestrat där.
När Expressen konfronterar Lars Axelsson med bandinspelningarna så väljer han efter en tids betänketid att bekräfta att det är hans röst som hörs på bandet och att berätta sin historia.

Läs hela "Porr-Lasses" berättelse i Expressen i dag.