Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hon övar valpar till porrfilm

HEMMA HOS "HUNDKVINNAN". . Småbarnsmamman som ingår i djursexnätverket berättar öppet hur hon tjänar pengar på att ha sex med djur. Bredvid henne sitter hennes sambo som hjälper henne att bygga upp ett djursexcentrum på en gård i mellersta Sverige. Längst upp: annonserar ut en valp för 4 000 kronor. Hennes krav: valpen ska användas i djurporrfilmer.
Personer inom det hemliga nätverket plöjer annonssajter som Blocket i jakt på djur att ha sex med.
En kvinna och en man i nätverket berättar inför dold kamera hur de lär upp hundvalpar som ska tvingas vara med i djurporrfilmer.
- Det finns pengar att tjäna, säger den 35-åriga kvinnan.

FAKTA

EXPRESSENS REPORTER AVSLÖJAR
I tio månader har Expressens reporter David Baas infiltrerat det hemliga svenska djursexnätverket. Nätverket leds av en före detta vd och består av ett 30-tal personer i mellersta och södra Sverige.
m Med hjälp av tagen identitet och dold kamera lyckades Expressens reporter ta sig in i nätverkets innersta kärna och dokumentera ett omfattande och systematiskt djurplågeri.

Expressen kunde i förrgår avslöja ett omfattande och välorganiserat djursexnätverk. Med dold kamera och lånad identitet har nätverket infiltrerats. Nu avslöjas att det pågår en handel med djur inom nätverket och att flera personer tjänar pengar på att ha sex med djur.

Sålde nio månaders valp

När Expressens reporter säger att han är intresserad av att köpa en hund för sexuella syften får han flera erbjudanden från personer inom nätverket. Priset ligger på ett par tusen upp till 4 000 kronor och flera bilder mejlas över.
På djursexsajten där nätverket har sin bas läggs annonser ut. Bland annat är det ett par som säljer en 9 månader gammal labradorvalp för 4 000 kronor. Säljarna säger sig kunna hjälpa till att lära upp hunden som sexpartner till människor.

Vill använda hunden i film

Paret – som spelar in djursexfilmer – vill också ha möjlighet att låna tillbaka valpen för filminspelningar:
”Har som önskemål att hunden får användas av mig vid filminspelningar ev så kan viss ersättning utgår efter överenskommelse”, skriver de i annonsen.
Expressens reporter stämmer träff med paret och de bjuder in till en gård i Mellansverige. Kvinnan berättar öppet om hur hon tjänat pengar på djursex:
– Det började med att jag hade shower – lät folk komma hem till oss mot betalning. Sen tyckte jag att: varför inte utveckla det till film? Vi kom i kontakt med en kille som hjälpte oss göra första filmen.
Efter det har vi kört själv.
Tidigare har kvinnan sålt vidare filmrättigheterna till ett porrbolag. Då har hon fått 675 amerikanska dollar, drygt 4 000 kronor, för 30 minuters oredigerat material. Nu funderar hon på att börja distribuera själv.
– Det finns pengar att tjäna. Jag har diskuterat det med mina sponsorer som hjälper mig att köpa saker till filminspelningarna, säger den 35-åriga kvinnan, som förutom hundar också haft sex med en häst.
Målet för paret är att flytta till en gård i mellersta Sverige. På gården ska de ta emot besökare som mot betalning tittar på när kvinnan har sex med djur.
– Vi ska upp och titta på en gård. Det är bra att den ligger lite isolerat, säger kvinnan.

Lånat hästar

En annan som bygger upp ett djursexcentrum dit folk mot betalning ska kunna komma för att ha sex med djur är nätverkets huvudman. Efter att ha betalat 500 kronor i avgift fick Expressens reporter besöka hans gård. Där finns två hästar och två hundar.
Hästarna har han lånat in från en kvinna som också ingår i djursexnätverket och hundarna har han fyndat på annonssajten Blocket.
Genom att berätta att han bor ute på landet och har kontakt med en veterinär lyckas mannen få ovetande barnfamiljer att lämna ifrån sig sina djur – i tron att djuren ska få komma till ett bra hem.

”Ska ha sex med dem”

Nätverkets huvudman berättar skrattande vilka ekonomiska klipp han gjort:
– De skulle ha gått för flera tusen spänn egentligen, men jag lyckades snacka ned priset eftersom jag bor som jag gör och har veterinärkontakt, säger huvudmannen.
– Det handlade inte om pengarna för dem, utan att de skulle få ett bra hem.
– Men tanken är att vi ska ha sex med dem, säger huvudmannen och skrattar.

”Jag håller inte fast hunden”

När Expressen en tid senare konfronterar kvinnan som producerar djurporrfilmer försvarar hon sin verksamhet.
– Om hunden morrar eller går där ifrån så fortsätter jag inte. Jag håller inte fast hunden och tvingar den till nåt den inte vill, säger hon.
Menar du att djuren inte far illa av det du gör?
– Nej, det gör de inte.
– Djuren har sexualdrift precis som människan, säger kvinnan.
Så här kommenterar kvinnan att hon tjänar pengar på att ha sex med djur:
– Det är inte värre än vanlig prostitution. Det är ett sätt att tjäna pengar. Jag gör det för att jag gillar det. Sen att det finns folk som betalar för det är en annan sak, säger kvinnan till Expressen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!