HEMMA HOS "HUNDKVINNAN". . Småbarnsmamman som ingår i djursexnätverket berättar öppet hur hon tjänar pengar på att ha sex med djur. Bredvid henne sitter hennes sambo som hjälper henne att bygga upp ett djursexcentrum på en gård i mellersta Sverige. Längst upp: annonserar ut en valp för 4 000 kronor. Hennes krav: valpen ska användas i djurporrfilmer.
HEMMA HOS "HUNDKVINNAN". . Småbarnsmamman som ingår i djursexnätverket berättar öppet hur hon tjänar pengar på att ha sex med djur. Bredvid henne sitter hennes sambo som hjälper henne att bygga upp ett djursexcentrum på en gård i mellersta Sverige. Längst upp: annonserar ut en valp för 4 000 kronor. Hennes krav: valpen ska användas i djurporrfilmer.

Hon övar valpar till porrfilm

Publicerad
Uppdaterad
Personer inom det hemliga nätverket plöjer annonssajter som Blocket i jakt på djur att ha sex med.
En kvinna och en man i nätverket berättar inför dold kamera hur de lär upp hundvalpar som ska tvingas vara med i djurporrfilmer.
- Det finns pengar att tjäna, säger den 35-åriga kvinnan.
Expressen kunde i förrgår avslöja ett omfattande och välorganiserat djursexnätverk. Med dold kamera och lånad identitet har nätverket infiltrerats. Nu avslöjas att det pågår en handel med djur inom nätverket och att flera personer tjänar pengar på att ha sex med djur.

Sålde nio månaders valp

När Expressens reporter säger att han är intresserad av att köpa en hund för sexuella syften får han flera erbjudanden från personer inom nätverket. Priset ligger på ett par tusen upp till 4 000 kronor och flera bilder mejlas över.
På djursexsajten där nätverket har sin bas läggs annonser ut. Bland annat är det ett par som säljer en 9 månader gammal labradorvalp för 4 000 kronor. Säljarna säger sig kunna hjälpa till att lära upp hunden som sexpartner till människor.

Vill använda hunden i film

Paret – som spelar in djursexfilmer – vill också ha möjlighet att låna tillbaka valpen för filminspelningar:
”Har som önskemål att hunden får användas av mig vid filminspelningar ev så kan viss ersättning utgår efter överenskommelse”, skriver de i annonsen.
Expressens reporter stämmer träff med paret och de bjuder in till en gård i Mellansverige. Kvinnan berättar öppet om hur hon tjänat pengar på djursex:
– Det började med att jag hade shower – lät folk komma hem till oss mot betalning. Sen tyckte jag att: varför inte utveckla det till film? Vi kom i kontakt med en kille som hjälpte oss göra första filmen.
Efter det har vi kört själv.
Tidigare har kvinnan sålt vidare filmrättigheterna till ett porrbolag. Då har hon fått 675 amerikanska dollar, drygt 4 000 kronor, för 30 minuters oredigerat material. Nu funderar hon på att börja distribuera själv.
– Det finns pengar att tjäna. Jag har diskuterat det med mina sponsorer som hjälper mig att köpa saker till filminspelningarna, säger den 35-åriga kvinnan, som förutom hundar också haft sex med en häst.
Målet för paret är att flytta till en gård i mellersta Sverige. På gården ska de ta emot besökare som mot betalning tittar på när kvinnan har sex med djur.
– Vi ska upp och titta på en gård. Det är bra att den ligger lite isolerat, säger kvinnan.

Lånat hästar

En annan som bygger upp ett djursexcentrum dit folk mot betalning ska kunna komma för att ha sex med djur är nätverkets huvudman. Efter att ha betalat 500 kronor i avgift fick Expressens reporter besöka hans gård. Där finns två hästar och två hundar.
Hästarna har han lånat in från en kvinna som också ingår i djursexnätverket och hundarna har han fyndat på annonssajten Blocket.
Genom att berätta att han bor ute på landet och har kontakt med en veterinär lyckas mannen få ovetande barnfamiljer att lämna ifrån sig sina djur – i tron att djuren ska få komma till ett bra hem.

”Ska ha sex med dem”

Nätverkets huvudman berättar skrattande vilka ekonomiska klipp han gjort:
– De skulle ha gått för flera tusen spänn egentligen, men jag lyckades snacka ned priset eftersom jag bor som jag gör och har veterinärkontakt, säger huvudmannen.
– Det handlade inte om pengarna för dem, utan att de skulle få ett bra hem.
– Men tanken är att vi ska ha sex med dem, säger huvudmannen och skrattar.

”Jag håller inte fast hunden”

När Expressen en tid senare konfronterar kvinnan som producerar djurporrfilmer försvarar hon sin verksamhet.
– Om hunden morrar eller går där ifrån så fortsätter jag inte. Jag håller inte fast hunden och tvingar den till nåt den inte vill, säger hon.
Menar du att djuren inte far illa av det du gör?
– Nej, det gör de inte.
– Djuren har sexualdrift precis som människan, säger kvinnan.
Så här kommenterar kvinnan att hon tjänar pengar på att ha sex med djur:
– Det är inte värre än vanlig prostitution. Det är ett sätt att tjäna pengar. Jag gör det för att jag gillar det. Sen att det finns folk som betalar för det är en annan sak, säger kvinnan till Expressen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag