Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Experterna om Melanias drag: Kan förbereda för separation

Det gör Melania och Donald Trump efter presidentskapet.
Donald och Melania Trump.
Foto: POOL/ABACA / STELLA PICTURES
Donald och Melania Trump.
Foto: PATRICK SEMANSKY / AP TT NYHETSBYRÅN

Melania Trump har just nu sitt kontor på lyxresorten Mar-a-Lago i Florida – men ex-presidentens fru letar efter lokaler som inte ligger på maken Donalds ägor enligt CNN.

– Melanias önskemål om separata kontor skulle mycket väl vara ett förberedande steg till att förklara för Donald att hon vill separera, säger relationsexperten Louisa Whitney till Daily Star.

Louisa Whitney säger att vanliga förberedelser inför en separation inkluderar att köpa nya lokaler för bostad eller kontor och försäkra sig om att man har en trygg inkomst.

– Hon kan vilja utveckla sin egen identitet mer. Det kan vara svårt för någon som separerar att etablera sig som enbart den man är och inte som en del av ett par, särskilt om partnern är mer känd eller utåtriktad än du själv är, säger Louisa Whitney till Daily Star.

”Tydlig signal om hennes strävan efter självständighet och frihet”

Tina Wilson, en annan relationsexpert, säger till Daily Star att Melania Trump verkar fast besluten att ”gå sin egen väg” – men att det också mycket väl kan röra sig om en åtgärd som handlar om hennes välgörenhetsarbete och inte om äktenskapet.

– Melania har varit under lupp de senaste fyra åren och analyserats, kritiserats, älskats och hatats för att hon stått vid Donalds sida, som njöt av uppmärksamheten. Nu har hon möjligheten att skapa ett eget utrymme och en ny framtoning, säger Tina Wilson och fortsätter:

– Det här draget är en tydlig signal om hennes strävan efter självständighet och frihet. Tiden kommer att utvisa om det bara är ett karriärsdrag eller om det ligger mer bakom.

Melania och Donald Trump gifte sig 2005 och har 14-årige sonen Barron ihop.

Melania Trump minst poppis under 2000-talet

I en undersökning som CNN har gjort så hamnar Melania Trump längst ner på listan – sämst förtroende hos det amerikanska folket.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.