Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experterna: Det kan hända – efter Irans erkännande

Bitte Hammargren, Mellanösternanalytiker vid Totalförsvarets forskningsinstitut.Foto: MALIN HOELSTAD / MALIN HOELSTAD/PRESSBILD
Jörgen Elfving, överstelöjtnant och militärexpert.
Rouzbeh Parsi, programchef vid Mellanöstern- och Nordafrikaprogrammet på Utrikespolitiska institutet.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Vad blir följderna av att Iran nu har erkänt att landet sköt ner flygplanet?

Expressen reder ut vad som kan hända med de militära spänningarna i Mellanöstern, hur det påverkar krisen mellan USA och Iran och varför det kan slå mot regimen.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.