Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exklusiva gåvorna till Carries och Boris bebis – fick korg för 9 000

Den 27 april hade Boris Johnson klarat kampen mot coronaviruset och höll det här talet till nationen.
Foto: WILL OLIVER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: ALAN DAVIDSON / CAMERA PRESS/IBL
Foto: JUSTIN NG / STELLA PICTURES/RETNA/AVALON.RED B4867

Carrie Symonds och Boris Johnsons bebis välkomnades med blommor, glada tillrop och en massa presenter.

Bland annat fick han en korg för 9 000 kronor.

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson, 55, och fästmön Carrie Symonds, 32, lilla son föddes 29 april. Barnet, som är Carrie Symonds första och det fjärde någonsin att födas till en sittande premiärminister, välkomnades med presenter och lyckoönskningar från kändisar och vänner.

Sarah Ferguson, hertiginna av York, välkomnade den lilla bebisen och hyllade sjukvården som vårdat Johnson för covid-19. Även Carrie Symonds har varit coronasjuk och under graviditeten ringde USA:s första dam Melania Trump upp Symonds och önskade henne och hela familjen ”god bättring”.

https://www.instagram.com/p/B_sVAPnlp7H/

Korg för 9 000 kronor

Totalt har de nyblivna föräldrarna registrerat gåvor till ett värde av 2 000 pund, en summa strax under 25 000 kronor, skriver The Telegraph. Bland gåvorna finns en korg och ett silversmycke, värda 9 000 kronor vardera.

Två av det konservativa Tory-partiet tyngsta donatorer har gett barnet gåvor för hundratals pund. 

Det är i registret över de brittiska parlamentsledamöternas finansiella intressenter, som gåvorna tas upp. Registret finns för att allmänheten ska kunna granska om en politiker blivit påverkad att agera eller rösta på ett visst sätt efter att ha tagit emot pengar, gåvor eller arvoden.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.