Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ex-väninnan: Melania hånade Trump-supportrar

Hör Trump-supportern Barbara Livingston.
Stephanie Winston Wolkoff var nära vän till Melania Trump under flera år, och jobbade för henne i Vita Huset.
Foto: LORENZO CINIGLIO / POLARIS POLARIS IMAGES
Boken ”Melania and Me” släpptes i september.
Foto: Simon & Schuster
Melania Trump, här under ett tal i Pennsylvania i veckan, hånade Trumpsupportrar, enligt Stephanie Winston Wolkoff.
Foto: MICHAEL BROCHSTEIN/SOPA IMAGES/SHUTTERS / MICHAEL BROCHSTEIN/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTE

Melania Trump hånade väljare som dykt upp utanför Vita huset för att välkomna henne hem, berättar en av hennes tidigare närmaste medarbetare.

Supportrar hade samlats utanför presidentresidenset när Melania tillbringat en vecka på sjukhus år 2018, och hennes man bad henne vinka genom fönstret.

– Melania bara himlade med ögonen med avsmak, säger Stephanie Winston Wolkoff till Dailymail.com.

Melania Trump bryr sig inte om det amerikanska folket, hävdar den före detta väninnan Stephanie Winston Wolkoff.

– Kan någon säga en enda sak Melania gjort för att hjälpa amerikaner? Hon bryr sig inte säger Stephanie Winston Wolkoff till Dailymail.com

Stephanie Winston Wolkoff stod nära Melania under många år, och jobbade under en period som hennes ”högra hand” i Vita huset.

”Himlade med ögonen”

Under våren 2018 lades Melania Trump in på sjukhus för behandling av en – enligt Vita huset – ofarlig njursjukdom.

I en intervju med Dailymail.com berättar Stephanie Winston Wolkoff att hon var på plats i Vita huset när Melania kom hem från sjukhuset.

Utanför hade Trump-supportrar samlats för att visa sitt stöd.

– Jag kommer ihåg när jag var med Melania och hon hade kommit hem från sjukhuset 2018, och Donald pekade mot fönstret och sa ”vinka”.

– Melania bara himlade med ögonen med avsmak, och sa: ”Tror de verkligen att jag ska stå i fönstret och vinka åt dem!?”

Vem är Stephanie Winston Wolkoff?

Stephanie Winston Wolkoff jobbade under flera år på amerikanska Vogue och arrangerade den världskända Met Galan. Hon träffade Melania, som då hette Knauss, år 2003 och de blev vänner.

När Trump vann presidentvalet år 2016 anlitades Stephanie Winston Wolkoff som ”producent” för den omtalade installationsceremonin, och sedan anställdes hon av Melania.

Under 2017 var hon Melanias ”högra hand” i Vita huset, men fick sparken i februari 2018 efter rapporter om att hennes bolag fått 26 miljoner dollar för att arrangera ceremonin – något som upprörde Winston Wolkoff.

Månaderna som följde samlade Winston Wolkoff in material till vad som senare skulle bli en bok om Melania, och spelade bland annat in flera samtal dem emellan.

Hennes bok ”Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady” om deras 15-åriga vänskap kom ut i början av september.

Melania om Trumps twittrande:

Efter coronasmittan – Melania kampanjar för maken i Pennsylvania

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.