Cheferna om misstänkte mördaren: Ville flytta hem

”Han var en lugn kille som inte orsakade några besvär”, säger en tidigare arbetsgivare.
Foto: JANNE ÅKESSON / SWEPIX

Premium: Den misstänkte mördaren, pappan i 45-årsåldern som anklagas för att ha knivhuggit sina barn och kastat ut dem från femte våningen begärdes på tisdagen häktad för mord och mordförsök.

Tidigare arbetsgivare ger en delad bild av pappan. En beskriver honom som ”lugn och artig”, och en annan säger att han hade det ”mentalt jobbigt”. 

– Han han hade långtgående planer på att spara lite pengar och flytta till Senegal för att bo där permanent, säger en tidigare arbetsgivare. 

Expressen Premium

Välkommen till Premium!

För bara 79 kr/mån får du tillgång till alla artiklar. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Det händer i kroppen om du trappar ner drickandet

Premium: Professorn reder ut: Då märker du skillnad

Pengarna & hemligheterna kring kändisarnas lyxklubb

Premium: Öppnar i gammal kyrka – altaret blir bar • ”Det är lyx för en ny tid”

Han vill bli rösten för män som gillar pattar och kött

Premium: Jens Liljestrand möter liberala influencern Henrik Jönsson: Skatteverkets granskning • Youtube-succén • Rollen i borgerligheten