Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cheferna om misstänkte mördaren: Ville flytta hem

”Han var en lugn kille som inte orsakade några besvär”, säger en tidigare arbetsgivare.
Foto: JANNE ÅKESSON / SWEPIX

Premium: Den misstänkte mördaren, pappan i 45-årsåldern som anklagas för att ha knivhuggit sina barn och kastat ut dem från femte våningen begärdes på tisdagen häktad för mord och mordförsök.

Tidigare arbetsgivare ger en delad bild av pappan. En beskriver honom som ”lugn och artig”, och en annan säger att han hade det ”mentalt jobbigt”. 

– Han han hade långtgående planer på att spara lite pengar och flytta till Senegal för att bo där permanent, säger en tidigare arbetsgivare. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Kriget i Ukraina 31 mars

Premium: • Blodig protest från rysk scen • Ryssland leder säkerhetsrådet

Så blir du av med påsar under ögonen – hudterapeutens bästa tips

Premium: Så blir du av med svullnaden • Hudterapeutens bästa tips

Bildt: ”Putins moderna vapen börjar ta slut”

Premium: Därför skickas 70 år gamla stridsvagnar till fronten