Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cheferna om misstänkte mördaren: Ville flytta hem

”Han var en lugn kille som inte orsakade några besvär”, säger en tidigare arbetsgivare.
Foto: JANNE ÅKESSON / SWEPIX

Premium: Den misstänkte mördaren, pappan i 45-årsåldern som anklagas för att ha knivhuggit sina barn och kastat ut dem från femte våningen begärdes på tisdagen häktad för mord och mordförsök.

Tidigare arbetsgivare ger en delad bild av pappan. En beskriver honom som ”lugn och artig”, och en annan säger att han hade det ”mentalt jobbigt”. 

– Han han hade långtgående planer på att spara lite pengar och flytta till Senegal för att bo där permanent, säger en tidigare arbetsgivare. 

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Kims stora kärlek tog sitt liv – Wilma blev bara 21 år

Premium: ”Det kändes som att bröstkorgen skulle sprängas”

Mira, 21: ”Du föds med att du måste försvara dig”

Premium: Om livet som judinna i Malmö

Allt är alldeles underbart – och fullständigt outhärdligt

Premium: CECILIA HAGEN: Inte ens den väntade elräkningen kändes hotfull