Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Estelles goda gåva – popcorn till syskonet

Estelle har planen klar. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.Se
Drottning Silvia är på resa i Tyskland när Expressen träffar henne. Foto: Schneider / Most Wanted Pictures

DÜSSELDORF. Estelle har redan bestämt sig för vad hon ska ge till sin kommande lillasyster eller lillebror.

Prinsessan planerar att överraska sitt syskon med det hon älskar själv mest av allt:

– Popcorn! Häromdagen berättade hon för mamma Victoria att hon tänker ge popcorn till den lilla, berättar drottning Silvia.

FAKTA

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel förväntas bli föräldrar igen i början av mars.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia ska också bli föräldrar. De förväntas bli det i början av april.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel berättade under resa i Peru att de har valt att inte ta reda på barnets kön - att de ännu inte vet detta.

Prinsessan Estelle gjorde nyligen klart för mamma och pappa att hon allra helst hade sett hade hon kunde få en hamster i stället för en lillebror eller lillasyster.

Få är så ärliga som barn. Så kanske inte konstigt att prinsessan Estelle pratar från sitt hjärta när hon avslöjar vad landets kommande prins eller prinsessa ska få av henne i present:

Popcorn.

Det är drottning Silvia som under en resa i Tyskland avslöjar för Expressen vad den lilla prinsessan Estelle har för funderingar kring present till sitt kommande syskon.

– Jag och Estelle har inte haft så många tillfällen att prata om det kommande lilla syskonet, men kronprinsessan gör det hela tiden med Estelle och det var vid ett sådant tillfälle som Estelle berättade sina tankar, säger drottning Silvia.

Vad sa hon?

Det var vid ett tillfälle när de båda satt och åt popcorn som Estelle plötsligt sa att hon kan ju faktiskt bjuda sitt kommande syskon på just popcorn.

– Estelle tyckte det var väldigt generöst från hennes sida. En generös gest till det kommande syskonet. Att få introducera popcorn till det lilla syskonet. Jag tycker det var sött av Estelle, skrattar Silvia.

Drottningen står sina barnbarn nära och hyllar prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Estelle. Den sistnämnda säger hon:

– Hon är väldigt speciell. En gullig liten tjej.

Kronprinsessan Victoria avslöjade nyligen att Estelle varken har önskat en lillebror eller en lillayster. Hon har önskat en hamster och har fått drottningen att skratta många gånger den senaste tiden:

– Jag hade inte tänkt på en hamster, men det gjorde hon, skrattar drottningen. Hon är speciell, konstaterar hon sedan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.