Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Man död efter krock i centrala Kävlinge

Senaste nyheterna med Expressen TV.

En man i 60-årsåldern har avlidit efter en frontalkrock i centrala Kävlinge på torsdagsförmiddagen.

Föraren av det andra fordonet, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för vållande till annans död, drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

Olyckan inträffade på väg 104/108 vid 12.20-tiden, skriver polisen på sin hemsida. Räddningstjänst, polis och ambulans kallades till platsen i centrala Kävlinge i Skåne.

Två bilar hade frontalkrockat och en person uppgavs redan i inledningsskedet vara allvarligt skadad. Personen fördes med ambulans till sjukhus, men avled alltså av sina skador. Anhöriga har underrättats.

– Mannen i 60-årsåldern har avlidit till följd av olyckan, säger Filip Annas, presstalesperson 

Ytterligare en person, en man i 25-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Enligt polisen blev han lindrigt skadad. Mannen misstänks för vållande till annans död, drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik, skriver polisen på sin hemsida.

Här är larmnumren som du behöver ha koll på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.