En person allvarligt skadad i trippelkrock

Publicerad

En person är allvarligt skadad efter en olycka i Bromsten på fredagskvällen.

Tre bilar ska ha varit inblandade i olyckan.

Strax efter olyckan ska en person ha sprungit från platsen.

En person skadades allvarligt i samband med en trafikolycka på Ulvsundavägen i Bromsten i västra Stockholm på fredagskvällen, uppger polisen.

– En bil ligger på taket och en person ligger på backen, i dåligt skick verkar det som, säger Albin Näverberg vid polisens ledningscentral i Stockholm.

Minst tre bilister var inblandade i olyckan. En person ska ha sprungit från platsen strax efter händelsen.

Trots det kalla vinterväglaget ska det, enligt patrullen som var på plats, inte ha varit extremt halt på platsen.

– I det här läget när en förare är borta och två förs till sjukhus har vi inte pratat med förarna ännu. Vi har våra misstankar. Det finns nog andra orsaker till olyckan, säger Albin Näverberg.

Vid krocken revs en strömförande ledning ned, och räddningstjänsten arbetar med att säkra området.

Larmet om olyckan kom till polisen strax före klockan 20.

– Räddningstjänsten säkrar platsen. Strömmen stängs av så det är inte någon fara för allmänheten, säger Näverberg.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag