Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"En dålig idé att prata i termer av game over"

I Primetimes panel gick i går åsikterna isär om vem som lyckades bäst i debatten i "Agenda"

– Jag tycker att det var enorm kontrast. Reinfeldt har redan packat flyttlådorna, säger Daniel Mathisen, journalist och chefredaktör på tidningen Frihet, i "Primetime" på Expressen.se.

Liberala skribenten och debattören Karin Svanborg-Sjövall konstaterade i "Primetime" efter den avslutade debatten att kvällen bjöd på få överraskningar.

– Jag hade ändå väntat mig att de kommit med något i rockärmen, säger Karin Svanborg-Sjövall i "Primetime" på Expressen.se.

Åsikterna om vem som var debattens vinnare går isär i Expressen.se:s tv-studio direkt efter debatten från SVT-huset i Stockholm,

– Jag tycker att det var enorm kontrast. Reinfeldt har redan packat flyttlådorna, säger Daniel Mathisen, journalist och chefredaktör på tidningen Frihet, i "Primetime", men Karin Svanborg-Sjövall håller inte alls med.

– Jag tycker inte att Reinfeldt gav uttryck för någon game over-mentalitet, säger Karin Svanborg-Sjövall i "Primetime".

"Löfven var väldigt pigg"

Niclas Lövkvist, grundare av PR-byrån Agency, säger att det kan ha varit en dålig idé av Stefan Löfven att prata i termer av "game over" för Fredrik Reinfeldt.

– Intrycket efteråt var att Löfven var väldigt pigg, men att han hamnade lite snett i sina ordval, om "Game over" för Reinfeldt, det var ingen bra idé, säger Niclas Lövkvist.

Både Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt uppträdde enligt Niclas Lövkvist på ett sätt som passar en ledare av Sverige.

– De är nog ganska bra båda två. De är lugna, eftertänksamma och inte så hetsiga. Jag tror att man känner förtroende för båda två, säger han.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!