Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elva smittade berättar: Så är det att ha corona

Mattias Sjödin, 50.

”En djup grej i lungorna”, ”inga symtom alls” och ”en väldig trötthet”. Så beskriver några av de svenskar som smittats med corona symtomen för Expressen. 

För vissa var allt över på två dagar – medan vissa varit sjuka i veckor. 

– Det känns stabilt, men det tar sån jäkla tid. Jag kommer ha varit hemma med det här i tre veckor känns det som, säger Mattias Sjödin som bekräftades vara smittad redan den 4 mars och som ännu inte är frisk. 

Expressen premium

Erbjudande: Läs Premium gratis ända till midsommar

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad till 21 juni, därefter betalar du 69 kr/mån. Säg upp när du vill. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium – gratis till midsommar” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

5 experter svarar: Då kan coronakaoset vara över

Olika scenarion • Hur orolig bör vi vara?

Slem & klumpkänsla i halsen – så blir du av med besvären

Kan bero på annat än förkylning • Läkarnas tips

Professorn: Därför är våra symtom på corona så olika

Tecken på att du redan varit smittad