Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elva smittade berättar: Så är det att ha corona

Mattias Sjödin, 50.

”En djup grej i lungorna”, ”inga symtom alls” och ”en väldig trötthet”. Så beskriver några av de svenskar som smittats med corona symtomen för Expressen. 

För vissa var allt över på två dagar – medan vissa varit sjuka i veckor. 

– Det känns stabilt, men det tar sån jäkla tid. Jag kommer ha varit hemma med det här i tre veckor känns det som, säger Mattias Sjödin som bekräftades vara smittad redan den 4 mars och som ännu inte är frisk. 

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Experterna: Så ska du agera när börsen faller

Andra coronavågen här • Aktier med köpläge • Undvik detta

Lööf försköt Vänstern – men Sjöstedt vann

En konstig partiledare lämnar scenen

”Det är så sorgligt att inte längre vara snygg”

LINDA SKUGGE möter feministikonen Nina Björk