Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elva smittade berättar: Så är det att ha corona

Mattias Sjödin, 50.

Premium: ”En djup grej i lungorna”, ”inga symtom alls” och ”en väldig trötthet”. Så beskriver några av de svenskar som smittats med corona symtomen för Expressen. 

För vissa var allt över på två dagar – medan vissa varit sjuka i veckor. 

– Det känns stabilt, men det tar sån jäkla tid. Jag kommer ha varit hemma med det här i tre veckor känns det som, säger Mattias Sjödin som bekräftades vara smittad redan den 4 mars och som ännu inte är frisk. 

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Tyska vänstern vill omvärdera Förintelsen

Premium: ARVID JURJAKS: Ska just det folkmordet ha en särställning?

Sparprofilens råd när det skakar: ”Härda ut”

Premium: ”Hur långt bort är en börskrasch?” • Svaren på frågor om ✓ BOLÅNET ✓ AKTIER

Porizkova: Min exman fick mig att tro att jag var tråkig

Premium: Artisten lämnade skånska supermodellen arvlös när han dog: ”Fick be vänner om hjälp att köpa mat”