Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elon Musks pappa har fått barn – med sin styvdotter

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Mångmiljardären och Teslagrundaren Elons Musks pappa Errol Musk, 72, har fått barn med sin styvdotter.
Foto: FACEBOOK
Förhållandet mellan Errol Musk och 30-åriga Jana Bezuidenhout tros vara en av anledningarna till det minst sagt ansträngda förhållandet mellan far och son.
Foto: SUZANNE CORDEIRO/REX/SHUTTERSTOC / SUZANNE CORDEIRO/REX/SHUTTERSTOC REX FEATURES

Mångmiljardären, uppfinnaren och Teslagrundaren Elons Musks pappa Errol Musk, 72, har fått barn – med sin styvdotter.

Förhållandet mellan Errol Musk och 30-åriga Jana Bezuidenhout tros vara en av anledningarna till det minst sagt ansträngda förhållandet mellan far och son.

– I stort sett varenda hemsk sak du kan tänka dig har han gjort, säger Elon Musk om sin pappa i en intervju med Rolling Stone enligt The Mirror. 

Det är sedan tidigare känt att Elon Musk inte har någon direkt kärleksfull relation till sin pappa och ett av skälen tros vara att 72-årige Errol Musk inlett inlett ett förhållande med sin styvdotter.

Nu har det dessutom kommit fram att Errol Musk fått barn med henne. Enligt The Mirror ska Errol Musk ha en tio månader gammal son med sin styvdotter Jana Bezuidenhout, 30, som han känt sedan hon var fyra år gammal.

Familjens reaktion på nytillskottet: "Galen och mentalsjuk"

I en intervju säger han att han själv inte längre tänker på hennes som sin styvdotter eftersom han varit gift och skild fyra gånger. Errol Musk hävdar att han "knappt minns" sin före detta fru, och flickväns mamma, och troligtvis inte skulle känna igen henne om han såg henne på gatan. 

Familjens reaktioner på nytillskottet i familjen var dock allt annat än positiva. Errol Musks dotter Alexandra Musk, som han fick med nuvarande flickvännens mamma, kallade honom "galen och mentalsjuk".

– Hon berättade för de andra och de blev helt galna, säger Errol Musk enligt The Mirror.

Elon Musk beskriver sin pappa som "en så fruktansvärd människa."
Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

Musk om sin pappa: "Fruktansvärd människa"

I en känslosam intervju med tidningen Rollings Stone har Elon Musk berättat om sina känslor för pappan. Bland annat beskriver han Errol Musk som "en så fruktansvärd människa."

– I stort sett varenda hemsk sak du kan tänka dig har han gjort. Det är så hemskt. Du kan inte ens fatta det, säger han i intervjun enligt The Mirror. 

När Errol Musk konfronterades med sin sons uttalanden svarade han argt att sonen behöver "växa upp".

Enligt hans egna spekulationer ska dock just de uttalandena ha syftat på att hans pappa tidigare friats från misstankar om dråp. Han ska ha skjutit ihjäl tre personer som bröt sig in i hans hem.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.