Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efterlyst man gripen på Arlanda

Här är larmnumren du behöver ha koll på.

Polisen har gripit en efterlyst man på Arlanda.

Efter att ha rest till flygplatsen kunde mannen identifieras i passkontrollen.

Han har gripits och ska förhöras i flera utredningar.

Vid 13.22 fick polisen larm om en man som i passkontrollen på Arlanda identifierats som efterlyst. Han kunde sedan frihetsberövas på platsen.

Mannen ska förhöras i flera utredningar. Han har nu förts till Gränspolisen för att sedan tas vidare till polisstationen där förhören ska ske.

Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen, uppger att mannen flugit till Arlanda från ett land utanför EU och Schengen. Polisen vill däremot inte kommentera vilken typ av brott mannen misstänks för.

– Det är inte ett känsligt ärende. Det är därför vi inte går in på det. Hade det varit ett brott av grov beskaffenhet hade vi gått ut med rubriceringen, säger Ola Österling.

Vet du mer? Har du bilder?

• Kontakta Expressen på 71717@expressen.se eller skicka SMS/MMS till 71717

• Här kan du läsa mer om hur du tipsar Expressen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.