Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter raset: C-ledningen öppen för S-koalition

Centerledaren Annie Lööf i samband med att partiets valkoncept publicerades tidigare under våren. Under det senaste halvåret har såväl Lööfs som Centerpartiets opinionssiffror haft negativ utveckling.
Foto: Stefan Jerrevång/TT / TT NYHETSBYRÅN

Premium: Centerpartiets ledning är öppen för att bilda en koalitionsregering med Socialdemokraterna efter valet. Det uppger källor med insyn för Expressen.

Och inom Centern talas det nu mycket om det historiska klivet som allt fler ser som logiskt, även om det tar emot.

– Det gör ont i själen, men som det ser ut just nu är det inte en osannolik lösning. Det måste gå att styra landet, och det ligger i vårt DNA att ta ansvar, säger riksdagsledamoten Niels Paarup-Petersen (C).

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Tv-kocken stoppad för knarkinnehav på flygplats

Premium: Brittisk tidning: Gino D’Acampo hade cannabis i bagaget

”Kan mammas make strunta i ett syskon?”

Premium: Birgitta Piper: Kan finnas en baktanke

De syr kläderna till Lager 157 – bor i skjul

Premium: Lågpriskedjan drar in en miljon om dagen • ”Vågar inte klaga”