Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Instagramparet talar ut – efter mamma-avslöjandet

Det här är en influencer.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar Catalin Onc att han tar ett steg tillbaka från sociala medier. Foto: Instagram
Detta efter att paret i förra veckan utsattes för stark kritik. Foto: Instagram

Profilerna bakom Instagramkontot ”Another beautiful day” befinner sig just nu i kritikstormens öga efter att ha bett sina följare om en stor summa pengar.

I förra veckan startade de en kampanj för att finansiera sin resa från Tyskland till Afrika – på tandemcykel.

Samtidigt framkom att Catalin Oncs mamma ska vara den som bekostat deras lyxiga liv.

Nu låter tyska Catalin Onc och Elena Engelhardt meddela att de tar ett kliv tillbaka från sociala medier, skriver Daily Mail.

Under förra veckan riktades stark kritik mot tyska Catalin Onc och Elena Engelhardt, paret som driver influencerkontot ”Another beautiful day” på Instagram.

Efter att ha berättat att Oncs mamma är den som finansierar parets flärdfulla livsstil kantad av resor världen över, möttes paret av följarnas ilska, vilket Expressen tidigare skrivit om.

– Vissa säger att vi ska skaffa ett jobb som alla andra och sluta be om pengar. Men när du har den påverkan vi har på andras liv är det inget alternativ att skaffa ett jobb, ska paret ha försvarat sig på Instagram, enligt Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BykVUEXFyGe/?utm_source=ig_embed

Efter kommentarerna på Instagram – slutar med sociala medier

Catalin Onc, som utgör ena halvan av kontot har nu meddelat i ett inlägg att han tänker sluta med med sociala medier en tid, och ge sig ut på en lång vandring.

https://www.instagram.com/p/ByzYipbCwxT/

”Med detta inlägg kliver jag bort från sociala medier för en tid. Jag nämnde förut att jag skulle göra det svåraste jag gjort, både mentalt och fysiskt. Här är det. Jag ska gå på en promenad. Jag ska gå så långt jag möjligen kan. Ingen sömn, inga sociala medier, inga distraktioner. Bara jag och min hjärna där ute”, skriver han bland annat på Instagram.

Paret har den senaste tiden utsatts för många nedlåtande kommentarer och mött mycket kritik, skriver Daily Mail.