Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter 40 år – svaret om mördade paret

Senaste nyheterna med Expressen TV
Harold Dean Clouse, Tina Linn Clouse och deras dotter Hollie försvann 1979.
Foto: Privat

Ett par som hittades mördade 1981 kunde efter 40 år till slut identifieras som Harold Dean Clouse, 22, och Tina Linn Clouse, 18. Men inga spår av parets lilla dotter Hollie har någonsin hittats.

– Jag kommer aldrig att glömma min son och hans Tina. Jag ägnade smärtsamma år till att undra var de var. Nu ber jag till Gud att jag ska få träffa mitt barnbarn en vacker dag, säger Harolds mamma Donna Casasanta till USA Today.

Harold Dean Clouse och Tina Linn Clouse gifte sig i juni 1979 och fick sedan dottern Hollie. Året därpå lämnade paret Florida för att söka jobb i Texas. Efter att inte ha hört av sonen på flera månader anmälde Harolds mamma Donna Casasanta paret som saknade 1981.

– Jag väntade i åratal på att min son skulle ringa. Varje gång en manlig kropp hittades ringde jag och frågade polisen, säger Donna Casasanta.

Senare samma år kom en hund ut ett skogsområde i Houston med en människoarm i munnen. Polisen hittade en man som hade blivit ihjälslagen och en kvinna som hade blivit strypt. Paret kunde dock inte identifieras.

”Att hitta Hollie är den sista pusselbiten”

Genombrottet kom förra året när DNA-släktforskning ledde till att det mördade paret efter 40 år kunde identifieras som Harold Dean Clouse och Tina Linn Clouse. Harold var 22 och Tina 18 när de rapporterades som saknades. Ingen har gripits i samband med morden och inga spår av parets dotter Hollie har någonsin hittats.

– Jag kan inte sluta tänka på att hon kanske är där ute, att hon kanske inte vet att vi letar efter henne. Jag kan inte sluta tänka på möjligheten att få se henne igen, säger Harolds syster Debbie Brooks.

Om Hollie skulle vara vid liv vore hon 41 år i dag. Harolds och Tinas familjer uppmanar alla som har information som kan vara relevant att kontakta polisen.

– Att hitta Hollie är den sista pusselbiten, den sista biten som finns kvar av min bror och Tina. Det betyder allt för oss att hitta henne, säger Debbie Brooks.

Jessica och Joakim dog på sin drömsemester

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.