Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Drottning Elizabeths besök i nya hemmet

Meghan, prins Harry och drottning Elizabeth. Foto: AP / TT / NTB Scanpix
Meghan och drottning Elizabeth. Foto: DANNY LAWSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Prins Harry och Meghan. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / AP TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry och Meghan har flyttat in i ett nytt hem.

Nu har de fått besök av drottning Elizabeth, precis före födseln av parets första barn.

– Hon var deras första besökare, säger en källa till The Sun. 

I maj förra året gifte sig prins Harry med sin Meghan, som då hette Meghan Markle. Numera går paret under benämningen hertigen och hertiginnan av Sussex.

Ett knappt år efter bröllopet är födseln av barnets första barn nära – Meghan väntas föda vilken dag som helst nu. Den brittiska kungafamiljen har inte gått ut med något beräknat datum, men förlossningen har enligt brittiska medier varit beräknad till slutet av april.

Meghans och Harrys nya hem

Samtidigt har prins Harry och Meghan flyttat in i sitt nya hem: Frogmore Cottage, som ligger i Home Park i Windsor utanför London. Ett stenkast bort ligger Windsor Castle, där drottning Elizabeth brukar tillbringa sina helger.

Nu har hon besökt Meghan och prins Harry i deras nya hem.

– Hennes majestät ville formellt välkomna Sussex-paret till deras nya hem så hon var deras första besökare, säger en källa till The Sun.

Personen fortsätter:

– Trots allt har de i princip flyttat in på hennes bakgård.

William och Kate på besök

Andra familjemedlemmar ska också ha varit på besök i Frogmore Cottage, och källan berättar för The Sun att prins Harry och Meghan var ”förtjusta” över att få visa sina nära och kära runt i den nya bostaden.

– Drottningen var i Windsor Castle under påsken och ville träffa Meghan innan hon får sin bebis, säger personen till The Sun.

Enligt tidningen var prins William och Kate två av dem som var med på besöket.

Inflyttningen sker efter att Frogmore Cottage renoverats för tre miljoner pund, ungefär 37 miljoner kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.