Dottern om hur Jill Biden bossar runt maken Joe

Joe Biden i tårar på scenen: ”Emotionellt”
Ashley Biden.
Foto: USA TODAY NETWORK / SIPA USA/IBL
Jill och Joe Biden.
Foto: Gerald Herbert / TT NYHETSBYRÅN / AP / NTB

Joe Bidens dotter har gjort sin första tv-intervju någonsin.

Det handlade mycket om föräldrarna – och hur bossig Jill Biden kan vara mot maken.

– Mamma ser verkligen till att hålla pappa jordnära. Hon påminner honom alltid om att ta ut soporna. Så sent som i morse sade hon, glöm inte att diska din skål. Pappa älskar flingor på morgonen och hon säger ”Joe, diska den där skålen, ställ den inte i vasken”, säger Ashley Biden till Today.

Två presidentdöttrar möttes i ”The Today Show” när Jenna Bush Hager, dotter till George W. Bush, intervjuade Joe Bidens dotter Ashley Biden som är paret Bidens enda gemensamma barn. Joe Biden fick två söner och en dotter med sin första fru.

– Pappa är så empatisk och har förmågan att känna andras smärta och trösta. Det har också gjort familjen till hans högsta prioritet. Vi har fortfarande regeln att oavsett var pappa är och vilket möte han sitter i så måste han ut ur det om ett av barnen ringer, säger Ashley Biden.

Hon beskriver sin mamma som ”temperamentsfull” ”och lojal”.

Ashley Biden om Melania Trumps diss: ”Olyckligt”

Ashley Biden bekräftar att Melania Trump fortfarande inte kontaktat Jill Biden för det traditionsenliga mötet mellan presidentfruar inför installationen. 

– De följer inte traditionen vilket är olyckligt, men jag tror alla är okej med det, säger Ashley Biden som inte kommer att ha en officiell roll i Joe Bidens administration men ändå hoppas kunna hjälpa till genom att lyfta ”viktiga ämnen som social rättvisa och mental hälsa”.

Så blir Joe Bidens 100 första dagar som president

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.