Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Donald Trump tror på vårt land – det gör jag också”

Trotsade pandemin – Expressens Nina Svanberg på plats.

PENNSYLVANIA. Tusentals Trump-väljare fick se presidenten när han gjorde tre valmöten i den viktiga delstaten Pennsylvania med en knapp vecka fram till valet.

Expressen träffade några av dem på plats.

49-åriga Bobbi Nye var en av alla Trump-supporters som fick se presidenten under ett av hans valmöten i Pennsylvania.

– Det var en spännande möjlighet att få se honom. Jag var nog runt 30 meter från honom under hela framträdandet. Man ser honom så ofta på tv, men när man får se den riktiga personen får man lite perspektiv. Det var en fantastisk och rolig upplevelse, säger hon efter presidentens tal.

Varför är du en så hängiven Trump-röstare?

– Jag gillar inte att använda uttrycket old-school, men … Trump representerar tiden då jag växte upp. Det är bra att röra sig framåt, men detta är lite vår sista chans att få ha det som vi haft det.

49-åriga Bobbi Nye var en av alla Trump-supporters som fick se presidenten under ett av hans valmöten i Pennsylvania.Foto: Nina Svanberg/Expressen

”Jag tycker om det han säger”

En bit bort står Chrissy Klein. Även hon är upprymd av att ha sett presidenten.

– Det var en fantastisk upplevelse, att få se USA:s president med mina egna ögon. Det fick mig att få må jättebra, han är USA:s president, säger hon.

Hon är tydlig med varför hon stöttar Trump som president de kommande fyra åren:

– Jag tycker om det han säger, att han ska göra USA storslaget igen. Jag vill att USA ska vara så bra det kan vara, varje dag. För det är här jag bor.

Chrissy Klein är upprymd av att ha sett presidenten.Foto: Nina Svanberg/Expressen

”Jag tror på mina barns framtid”

Stephanie Dreibelbis, 49, lyckades inte se Trump själv under framträdandet, men hon såg när han landade. Då vinkade hon och flera av hennes vänner till planet. Och hon lyssnade under valmötet.

– Alla har varit väldigt trevliga här. Det betyder mycket att ha fått vara så nära presidenten. Jag har aldrig fått vara med om det tidigare.

– För att jag tror att han tror på vårt land, svarar hon på frågan om vad det är hon tycker om med Trumps politik.

– Vårt land är det jag tror på. Jag tror på mina barns framtid, och han har gjort så mycket de här fyra åren. Han kommer göra det han behöver göra för att hålla landet säkert.

Stephanie Dreibelbis, 49, lyckades inte se Trump själv under framträdandet, men hon såg när han landade.Foto: Nina Svanberg/Expressen
Presidenten kampanjar trots corona – tusentals i publiken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.