Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Döms till fängelse för sex – med kobajs

Han har tidigare mordhotat en familj efter ett försök att stoppa honom från att ge sig på deras gödselspridare.

Nu åker David Truscott, 44, in i fängelse efter att ha upprepade gånger haft sex - med kobajs.

"Han är inte som andra killar."

Så beskrivs engelske David Truscott av sina före detta advokater.

44-åringen har redan suttit i fängelse tre gånger för våldsamt beteende efter att ha stoppats "mitt i akten."

Försökte stoppa nakenbesök

I skottlinjen är bonden Clive Ross, som länge har kämpat för att hålla honom borta från sin gödselspridare, skriver Huffington Post.

Anledningen: David Truscott blir sexuellt upphetsad av koavföring.

Redan 2005 gjorde Truscott nattliga nakenbesök hos gödselspridaren i grannbondgården. Ägaren gjorde ett försök att sätta stopp för gödsel-sexet genom att rensa ut maskinen, men när det inte fungerade satte han ner foten.

Brände ner bondgården

Besöksförbudet gick dock inte hem hos 44-åringen, som valde att försöka att bränna ner bondgården, skriver Huffington Post.

Efter att ha tillbringat en tid på ett psykiatriskt sjukhus i Storbritannien sedan händelsen har nu David Truscott fått en ny dom. Det blir en tredje sejour i fängelse för mannen, för att återigen ha brutit mot besöksförbudet gällande grannbondgården.

Och vid ett tillslag vid den fängslade mannens hus hittades 360 par kvinnounderkläder, samt flera behållare fyllda med lera och slam.