Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Domen om Ivanka Trumps karriär: "Fullständigt över"

DiTV:s Gabriel Mellqvist är på plats i Washington DC.
Donald Trumps agerande äventyrar dottern Ivankas framtid inom politiken.
Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Stormningen av Kapitolium 6 januari 2021.
Foto: USA TODAY NETWORK / JACK GRUBER-USA TODAY/SIPA USA SIPA USA

Ivanka Trumps framtid inom politiken har slagits i spillror. 

Det uppger en av familjen Trumps nära släktingar. 

– Jag tror att det är fullständigt över, och de har deras far att tacka för det, säger Mary Trump till Sirius XM Radio.

Donald Trumps agerande under stormningen av Kapitolium, och den andra riksrätt han nu står inför, har påverkat hela familjen Trumps karriär inom politiken. Det säger Mary Trump, kusin till Ivanka i en intervju med Sirius XM Radio. 

Ivanka Trump har hamnat i ett paniktillstånd inför sin framtid inom politiken, enligt en av CNN:s källor. 

På Twitter har Ivanka tidigare skrivit att hon ”är stolt över vad hon har åstadkommit” under sin tid som rådgivare åt Donald Trump.

https://twitter.com/IvankaTrump/status/1351677756547936256

Ivanka Trumps framtidsplaner

Michael Wolff, författare till Fire and Fury, en bok om Trumpadministrationen, har hävdat att Ivanka Trump har en stark förhoppning om att bli USA:s första kvinnliga president. 

Wolff hävdar också att det finns en överenskommelse mellan Ivanka och maken Jared Kushner att han ska kliva åt sidan för att lämna utrymme åt sin frus politiska karriär. 

I New York Magazine skrev han att paret beslutade att arbeta med Donald Trump för att främja sina karriärer.

”Första barnparet tvingades att navigera i Trumps flyktiga natur precis som alla andra i Vita huset”, skrev Michael Wolf i tidningen. 

”Och de var villiga att göra det av samma anledning som alla andra – i hopp om att Trumps oväntade seger skulle katapultera dem till en hittills ofattbar stor tid”, fortsatte han.

Ivanka Trumps framtidsplaner är väl beryktade. En teori är att hon kommer ställa upp som kandidat i Floridas senatsval 2022. En annan teori är att hon kommer återvända till fastighetsbranschen och sin karriär inom mode. 

Ivanka Trump lämnade Washington för Florida efter sin tid som Trumps rådgivare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.