Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dolda hyllningen i Meghans nya video

Hertiginnan Meghan Markle fyller år och i samband med det vill hon hjälpa arbetslösa kvinnor
Meghan Markle publicerade videon för att presentera sin nya kampanj 40x40.
I videon syns hon bära två halsband föreställande sina barns stjärntecken.
Videon bjuder på mycket skratt från alla inblandade.
I videons sista sekunder syns prins Harry jonglera.

Meghan Markle firade sin födelsedag genom att lansera en kampanj för att hjälpa kvinnor tillbaka till arbetet. 

I videon för att presentera kampanjen syns skådespelaren Melissa McCarthy, prins Harry som försöker jonglera, och två halsband dedikerade till barnen Archie och Lilibet. 

Meghan Markle fyller 40 år under onsdagen. Det firade hon genom att lägga upp en video på hemsidan till hennes och prins Harrys organisation Archewell.

I Meghans första framträdande sedan hon födde dottern Lilibet i juni syns hon iförd två halsband föreställande stjärnbilderna oxen och tvillingarna, skriver Page Six.

Oxen är tvååriga sonen Archies astrologiska stjärntecken, och tvillingarna är Lilibets. 

Enligt Page Six består smyckena av återvunnet guld och etiskt framtagna ädelstenar.

Prins Harry jonglerar och McCarthy avbryter

Videons syfte är att presentera Meghan Markles nya kampanj 40x40, som ska hjälpa kvinnor tillbaka till arbetet efter covid-19.

Men videon ger också en sällsynt inblick i Meghans och Harrys hem i Kalifornien. Meghan sitter vid ett skrivbord dekorerat med Meghans barnbok The Bench och vita blommor. I bakgrunden syns hunden Guy som ligger på en stor kudde, och i slutet dyker prins Harry upp i fönstret och jonglerar.

Förutom Meghan Markle själv är tar även Hollywoodstjärnan Melissa McCarthy, känd från bland annat filmen ”Bridesmaids”, stor plats i videon.

När Meghan ska berätta hur hon vill fira sin födelsedag blir hon flera gånger avbruten av Melissa McCarthy som skämtsamt frågar om de ska skaffa matchande tatueringar eller kanske ha en fest på en yacht. 

Det är budskapet bakom Meghan Markles bok

"När jag växte upp såg jag inte mig representerad"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.