Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Död treårig flicka i soppåse identifierad

För att kunna identifiera flickan gjorde polisen en datorgenererad bild som fick stor spridning i sociala medier.

Foto: AP

Nu, nästan tre månader senare, har polisen i Boston lyckas fastställa vem den lilla flickan är. Bilden på hur Bella såg ut i verkligheten syns till höger.

Foto: Matthew J. Lee

Polisen efterlyste flickan via en datorgenererad bild. Nu vet man vem hon är.

Foto: Massachusetts State Police

En liten flicka som hittades död på en strand i Boston i den amerikanska delstaten Massachusetts har identifierats.

Det visade sig vara en treårig flicka vid namn Bella Bond.

Nu har flickans mamma och styvfar gripits – misstänkta för mordet, skriver BBC News.

Det var i slutet av juni som flickan hittades död i en soppåse på stranden av en kvinna som rastade sin hund. För att kunna identifiera flickan gjorde polisen en datorgenererad bild som fick stor spridning i sociala medier.

Nu, nästan tre månader senare, har polisen i Boston lyckas fastställa vem den lilla flickan är. Det var under en presskonferens i fredags som åklagaren Daniel F Conley berättade att det rör sig om treåriga Bella Blond.

– Bella Blond var bara tre år gammal och helt oskyldig, sa Conley under presskonferensen.

Mamman och pojkvännen misstänkta

Mamman och styvpappan till flickan är båda misstänkta för att vara ansvariga för Bellas död. Styvpappan misstänkts för mord och mamman för medhjälp.

Enligt flera lokala medier ska båda föräldrarna ha haft stora missbruksproblem och mamman ska även ha haft två barn sedan tidigare.

Besatt av demon

Åklagaren hade inga kommentarer kring hur flickan dödats eller vilket motiv som kan ligga bakom. Inga sår eller skador ska ha funnits på flickans kropp, skriver BBC.

Lokala medier rapporterar att den misstänka kvinnan ska ha sagt i förhör att mannen slagit Bella Blond i magen flera gånger – efter uppfattningen att hon var besatt av en demon. Det är dock fortfarande oklart om det skulle kunna vara slagen som orsakade flickans död.

Stor uppmärksamhet

Fallet har väckt stor uppmärksamhet starka känslor runtom i USA. Bilden på flickan som polisen la upp på Facebook har delats miljontals gånger och polisen berättar under presskonferensen att de har fått in hundratals tips i utredningen.