Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Död man hittad i källare – polisen misstänker mord

Polis på plats i Hökarängen.
Foto: Janne Åkesson / Swepix

En man har hittats död i källaren till ett bostadshus i Hökarängen, i södra Stockholm.  

Polisen har startat en förundersökning om mord. 

– Polis och ambulans kallades till Hökarängen med anledning av att en person anträffats avliden i en fastighet av en person, säger Per Fahlström, presstalesperson för Stockholmspolisen. 

Det var en person som påträffade den avlidne mannen i källaren till ett bostadshus i Hökarängen och sedan larmade polis strax innan 14.30 på fredagen.  

Mannen är ännu inte identifierad men beskrivs som ”vuxen”. 

– Det finns omständigheter kring det här dödsfallet som gör att brott inte kan uteslutas. Därför har vi inlett en förundersökning gällande mord. Vi har spärrat av platsen och ska göra en teknisk undersökning för att få klarhet i om det fortsatt är ett misstänkt brott eller något annat, säger Per Fahlström vid Stockholmspolisen. 

Det fanns vid 16.30 ingen frihetsberövad i utredningen.

Vet du mer om händelsen? Tipsa oss!

• Kontakta Expressen på 71717@expressen.se eller skicka SMS/MMS till 71717

Här kan du läsa mer om hur du tipsar Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.