Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Död bebis hittad på flygplatsen i Manila

Här är några av dagens största utrikesnyheter.
Ninoy Aquino, Manilas internationella flygplats.Foto: Wikipedia

En död bebis har hittats inne på en toalett på den internationella flygplatsen i Manila i Filippinerna.

Det skriver landets statliga nyhetsbyrå.

Nu utreder polisen dödsfallet.

Händelsen inträffade vid 07-tiden på morgonen, lokal tid, på söndagen. Då hittades ett ”livlöst foster” inne på en toalett på terminal 3 på den filippinska huvudstaden Manilas internationella flygplats.

Det skriver den statliga nyhetsbyrån Philippine News Agency, PNA, med hänvisning till den lokala flygplatsmyndigheten. Även CNN har rapporterat om händelsen.

Hittades på Manilas internationella flygplats

Enligt PNA var fostret en ”fullt utvecklad” bebisflicka. Hur hon hamnade på flygplatsen är oklart, men hon ska ha hittats med underkläder lindat runt halsen. Hon ”visade inga tecken på liv”, men flygplatsmyndighetens läkare gav henne ändå första hjälpen.

Mycket är oklart kring händelsen, och nu har polisen i Manila kopplats in för att utreda den. Bland annat ska alla övervakningsfilmer från terminal 3 kollas igenom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.