Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dennis, 82, slogs ner i busskön – dog

Senaste nyheterna med Expressen TV
Dennis Clarke, 82, blev attackerad när han stod i busskön och dog av sina skador.
Foto: Privat

Dennis Clarke, 82, skulle kliva på bussen när han blev slagen av tre tonåringar.

Nio dagar senare avled Dennis av sina skador, rapporterar The Sun.

”Någon hjärndöd idiot tyckte att det var okej att slå en man i 80-årsåldern”, skriver Dennis brorsdotter på sociala medier.

Dennis Clarke hade varit och handlat i Derby, England, den 6 maj och var på väg hem. Han gick till en busshållplats, men när han stod i kön blev han attackerad och slagen av tre tonåringar. 82-åringen fördes till sjukhus men avled av sina skador nio dagar senare.

”Mitt hjärta är krossat. Min fina farbror, min bästa vän. Vila i frid”, skriver Dennis brorson Ricky Davey på Facebook.

Tre tonåringar, varav två är 13 år och en är 16, har gripits för attacken.

Polisen vädjar till allmänheten att höra av sig om man bevittnade händelsen och man undersöker också om det kan finnas bilder från övervakningskameror som visar attacken.

Grannen: ”Vi kommer att sakna honom så mycket”

Kath Foster, som bodde granne med Dennis i 13 år, kallar sin vän ”en underbar gammal man som aldrig sade ett ont ord om någon”.

– Han var vältränad, aktiv och sund och såg redan fram emot sin 100-årsdag och telegrammet från drottningen. Han hade förmodligen klarat det om hans liv inte hade tagits på detta grymma sätt. Det som hände är så vettlöst, säger Kath Foster till The Sun och fortsätter:

– Vi kommer att sakna honom så mycket.

Här är tisdagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.