Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”De som inte har rätt att vistas i Sverige ska ut”

”Jag hoppas att de som jobbar i det offentliga har en förståelse för att vi måste upprätthålla en reglerad invandring”, säger Maria Malmer Stenergard.
Foto: OLLE SPORRONG

Premium: Alla som inte har rätt att vistas i Sverige ska utvisas. Det är migrationsminister Maria Malmer Stenergards tydliga målsättning.

Enligt regeringen handlar det om över 100 000 personer som vistas i Sverige illegalt, men genom inre utlänningskontroller och krav på offentliganställda att anmäla papperslösa ska den siffran ned rejält. 

– Det är en väldigt ambitiös målsättning, säger hon.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Det kändes som att hela Melodifestivalen blev utbränd

Premium: En oroväckande svag årgång

Varorna som har sjunkit i pris – trots inflationen

Premium: 20 PRODUKTER: Prissänkningar upp till 60 procent

Vännernas oro efter Hagens förändring

Premium: Gåtan med miljardärens försvunna fru ännu olöst • ”Tufft för honom”