Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Andersson: ”Alla vill ju ha svenska grannar”

KALMAR/NYBRO. Statsminister Magdalena Andersson lämnar dörren på glänt för regeringssamverkan med Vänsterpartiet, trots Centerpartiets veto och trots Natomotståndet.

– Det beror så klart helt på hur de skulle agera i den frågan. Det är inte ovanligt att partier som sitter i en regering har olika uppfattningar även i viktiga frågor, säger Andersson när Expressen träffar henne under en valturné, där temat är mer blågult än någonsin.

– Jag vill värva så många röster som möjligt för en politik som utvecklar Sverige så att Sverige blir mer som Sverige.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.