De är 70+ och influencers – SVT gör film om deras liv

Olle Berggren och Svante Nybyggars liv som 70+ men fortfarande brinnande för sin grej skildras i Stefan Bergs ”Stora pojkar”.
Foto: Tony Köhrsen / Tony Köhrsen
Svante Nybyggars instagrammar om mode på kontot ”theurbanhippieswe”.
Foto: @theurbanhippieswe / Instagram

Premium: Han bevakade popmusik i 50 år, träffade de största stjärnorna i världen och än i dag tipsar han sina följare om ny musik på sociala medier. 

Nu blir Kvällspostens legendariska nöjesreporter Olle Berggrens liv till film på SVT. 

Där kallas 75-åringen för ”influencer” – något som han själv är lite skeptisk till.

– Det är lite konstigt, i så fall har jag varit det i 40–50 år. Jag ser mig inte som influencer, jag gör ju precis samma sak som förr. Men så som man pratar i dag, så är det kanske så.

Här är bilderna med några av världskändisarna som Olle mött: Bob Dylan, Rod Stewart – och så det allra mest exklusiva mötet.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Erövrade stridsvagnen kan avslöja ryska hemligheter

Premium: Kan tas ur Ukraina för detaljerad undersökning

Reinfeldt och Löfven om mötena med Putin

Premium: Ex-statsministern: ”Kall och beräknande”

Putins strategi efter nederlaget – för att flytta skulden

Premium: Senaste draget för att rikta bort fokus