Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dataintrånget avslöjades på internetkafé

Dataintrånget avslöjas av Dagens Industri i måndagens tidning.
Reportern är Fredrik Sjöshult.
- Jag fick information från en folkpartist, som visade hur intrånget skett. Han hade reagerat på de smutsiga arbetsmetoderna inom partiet, säger han till Expressen.se.
Fredrik Sjöshult, reporter på Dagens Industri.
Dagens Industri (DI) är Sveriges ledande affärstidning och reportern Fredrik Sjöshult, 31, har tidigare bevakat flera valrörelser som allmänreporter. Nu är Sjöshult politisk reporter och det var han som tidigare i somras fick statsministern att recensera flera ministrar. I en DI-intervju, som citerades av flera medier, sa Göran Persson då: - Jag är väldigt nöjd med Thomas Bodström. Det har gått väldigt bra för honom. Jag är mycket nöjd med hans insatser.

"Visst pågår det smutskastning"

Fredrik Sjöshult har tidigare arbetat på bland annat Expressen och TV3 "Insider". Branschtidningen Resumé har kallat honom "Dagens Industris bäste reporter". I ett rundabordssamtal i senaste numret av Resumé får Sjöshult frågan om det förekommer smutskastning mellan partierna? - Visst pågår det en smutskastning. Några dagar senare avslöjar han och DI skandalen med dataintrånget. Tipset kom från en folkpartist, som på ett internetkafé visade hur man kunde komma in i socialdemokraternas system. - Jag fick information från en folkpartist, som visade hur intrånget skett. Han hade reagerat på de smutsiga arbetsmetoderna inom partiet, säger Fredrik Sjöshult.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!