Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Danielle, 37, troddes ha tagit sitt eget liv – blev mördad

Danielle Marrano dödades av sin pojkvän.
Foto: Facebook

Alla trodde att Danielle Marrano dog till följd av självmord.

Men i själva verket dödades hon av sin pojkvän som nu åtalas för mord.

När Danielle Marrano, 37, hittades död i förra veckan trodde polisen och ambulanspersonalen att hon tagit sitt liv genom att hoppa från sjätte våningen i Queens, New York, i USA.

Men den rättsmedicinska undersökningen visade något helt annat, rapporterar People:

Att hon blivit mördad av sin pojkvän Shmuel Levine, 34, som åtalades för mord under måndagen.

”Hon sparkade mig”

Det var på måndagen den 26 oktober som paret hamnade i en verbal konflikt hemma hos Danielle Marrano.

– Vi hamnade i en diskussion om att hon varit otrogen mot mig. Jag sa att jag inte orkade mer. Hon erkände att hon bedragit mig så jag sa ”får jag titta i din telefon?” säger Shmuel Levine, enligt People, och fortsätter:

– Hon ville inte ge mig telefonen så jag försöka tvinga till mig den och hon slogs tillbaka. Jag la min händer om henne för jag ville få telefonen. Jag brottats med henne för att få telefonen. Jag tog tag i henne för att få telefonen och hon sparkade mig.

En dispyt uppstod, varpå Shmuel Levine dödade Danielle Marrano (bilden).
Foto: Facebook

Rättsmedicinska undersökningen 

När Shmuel Levine inte fick titta i flickvännens telefon blev han alltmer fysiskt våldsam.

– Det var inte min mening att ta en nacksving på henne, jag ville bara få telefonen. Jag tog tag i hennes hår bakifrån för att jag var så desperat att få telefonen.

Senare hittades Danielle Marrano nedanför sitt fönster på sjätte våningen. Hon kördes till sjukhus där hon så småningom konstaterades död.

Den rättsmedicinska undersökningen visade på totalt fyra skallfrakturer.

– Den här kvinnans sista ögonblick i livet var brutalt. Den åtalade tillgrep ondskefullt, fysiskt våld för att lösa ett gräl, säger åklagaren Melinda Katz, enligt People.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.