Holly Solomon.
Holly Solomon.

Daniel röstade inte - mejades ner av frun

Publicerad

En gravid kvinna i Arizona misstänks ha kört över sin make med familjens SUV.

Anledningen: Han hade inte röstat i presidentvalet.

Enligt polisen var kvinnan motståndare till Barack Obama och upprörd över att Mitt Romney förlorat, rapporterar amerikanska medier.

Den 28-åriga gravida kvinnan Holly Solomon blev oerhört besviken när Mitt Romney inte vann det amerikanska presidentvalet.

I lördags morse brast det för henne.

Enligt polisen bråkade hon med sin make Daniel Solomon, 36, om att han inte hade röstat i valet. Holly Solomon trodde att deras familj skulle lida under en andra Obama-period, rapporterar CBS News.

Hittades fastklämd

Maken gick då ur familjens SUV. Enligt vittnen skrek kvinnan och började jaga honom med den stora bilen tills hon körde på honom.

Räddningsarbetare räddade maken när han låg fastklämd under bilen. Han vårdas nu på sjukhus och hans tillstånd beskrivs som kritiskt.

Holly Solomon greps av polisen misstänkt för misshandel.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag