Cystan vägde 42 kilo

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Efter att cystan tagits bort har Taquela Hilton rasat i vikt.

Taquela Hilton, 32, trodde att hennes övervikt bestod av fett. I själva verket hade hon en cysta i magen - som vägde 42 kilo.

- Vikten påverkade mitt äktenskap, den påverkade allt, säger hon till amerikanska News on 6.

I 12 år hade Taquela Hilton från Oklahoma försökt gå ner i vikt - utan resultat. Till slut var hon nära att ge upp. - Jag slutade att gå till läkarna. Alla sa till mig att jag skulle gå ner i vikt, och jag hade prövat alla dieter jag kunde tänka mig, säger hon till News on 6.

42 kilos cysta

 Då mötte hon en ny läkare, Jennifer Cameron, som började ana att allt inte stod rätt till. Under en operation gjorde Cameron en chockerande upptäckt: På Taquela Hiltons äggstockar satt - en 42 kilo stor cysta. - Den var stor som en ballong, en badboll, säger Jennifer Cameron.

Rasade i vikt

 Enligt Taquela har hennes övervikt aldrig stämt överens med hennes kaloriintag. Nu har hon fått förklaringen. Efter att cystan tagits bort har Oklahomakvinnan rasat i vikt - över 65 kilo - och funderar på att genomgå en skönhetsoperation för att bli av med all överflödig hud. - Jag hoppades att man skulle hitta något. Nu har det hänt, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.