Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Victoria och Daniels stöd i coronakrisen

Följ senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 10 och 20 på helgerna.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ringer runt och talar med företag i coronakrisens tid.
Foto: Kungliga hovstaterna / Kungliga hovstaterna
Kronprinsessan Victoria när hon firade sin namnsdag tillsammans med prins Daniel tidigare i mars.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kronprinsessan Victoria.
Foto: Kungliga hovstaterna / Kungliga staterna

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel stöttar företag och organisationer under coronakrisen. 

Förra veckan började kronprinsessparet att ringa runt till olika svenska organisationer för att informera sig om läget, skriver Kungahuset på Instagram. 

Coronakrisen slår hårt mot Sverige och har uppmärksammats av det svenska kungahuset. I tisdags förra veckan började prins Daniel och kronprinsessan Victoria att ringa runt till olika organisationer och företag för att informera sig om läget. Under telefon- och videosamtalen har paret framfört sina hälsningar till alla de medarbetare och medlemmar som berörs av krisen, skriver hovet på Instagram. 

Expressen har sökt hovet för en kommentar. 

https://www.instagram.com/p/B-GyOYHAfC2/

I denna tid jobbar prins Daniel hemifrån, vilket Expressen berättade om i fredags. Fredagens schema innebar bland annat ett telefonmöte med styrelsen för Sveriges unga företagare. 

– När det gäller kungafamiljen är det viktigt att man följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och det gör kungafamiljen. Det är viktigt att hjälpa till att minska smittspridningen, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då. 

Så påverkas bostadsmarknaden av coronakrisen

Hemnet: ”Många känner en stress att göra avslut”