Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenonius efter kritiken: ”Enorm hatkampanj”

Finansregionrådet Irene Svenonius (M) berättar om vandaliseringen.
Finansregionrådet Irene Svenonius (M), är Stockholms mäktigaste sjukvårdspolitiker. Men också den mest utskällda.Foto: OLLE SPORRONG
I intervjun med Expressens Filippa Rogvall säger Irene Svenonius att hon är stolt över hur Stockholm klarat coronakrisen. ”I den här pandemin har människor, kanske till sin förvåning, sett att sjukvåden verkligen har löst sin uppgift och klarat av att ligga steget före.”Foto: OLLE SPORRONG

Irene Svenonius (M) fostrades av en städerska, en svetsare och en skärgårdsö.

I en intervju med Expressen ger Stockholms finansregionråd sin syn på coronavården, Afa-attacken mot hennes hem och varför hon identifierar sig med flyktingar.

– Jag är inte född med någon silversked i munnen.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

”Inte omvärlden utan vi som blev galna”

Olsens krav på Löfven

Biltema-familjens lyxliv i Europa – tjänar miljarder

• Privatjet • Lyxlägenheter • Barnbarnet pekas ut som efterträdare

Uppfinningen som kan stoppa corona

Materialet dödar viruset