Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenonius efter kritiken: ”Enorm hatkampanj”

Finansregionrådet Irene Svenonius (M) berättar om vandaliseringen.
Finansregionrådet Irene Svenonius (M), är Stockholms mäktigaste sjukvårdspolitiker. Men också den mest utskällda.Foto: OLLE SPORRONG
I intervjun med Expressens Filippa Rogvall säger Irene Svenonius att hon är stolt över hur Stockholm klarat coronakrisen. ”I den här pandemin har människor, kanske till sin förvåning, sett att sjukvåden verkligen har löst sin uppgift och klarat av att ligga steget före.”Foto: OLLE SPORRONG

Irene Svenonius (M) fostrades av en städerska, en svetsare och en skärgårdsö.

I en intervju med Expressen ger Stockholms finansregionråd sin syn på coronavården, Afa-attacken mot hennes hem och varför hon identifierar sig med flyktingar.

– Jag är inte född med någon silversked i munnen.

Expressen Premium

Läs Expressen Premium gratis till höstlovet

Erbjudande: Expressen Premium gratis till och med den 25 oktober. Därefter 69 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid, säg upp online när du vill.

Genom att klicka på “Ja tack - starta min gratisperiod” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Stureplans mäktigaste fick nog – lämnade allt

Så gick det för profilerna • Fängelse • Lämnade Sverige • ”Mycket droger”

Svenske professorn: ”Så kan vi minska smittspridningen"

Hör svenske professorn om nyttan av munskydd

Elitens dolda klassmarkörer: ”Blir avslöjad på en sekund”

Hemliga koderna i överklassens lyxiga vardagsliv