Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skicka in din berättelse!

Coronapandemin påverkar människor i hela Sverige och världen över.

Under vinjetten HÅLL IHOP – HÅLL AVSTÅND samlar Expressen berättelser om ett Sverige som håller ihop och hjälper varandra. 

Social distansering behöver inte betyda isolering. 

Vill du berätta hur du håller kontakt med dina nära och kära?  

Är du samhällsbärare och vill berätta om din situation?

Skicka in din berättelse direkt i formuläret på sidan.

Villkor för material som skickas in via formuläret: 

Inskickat material publiceras genom ett redaktionellt urval. Expressen har ingen skyldighet att publicera det inskickade materialet. Inte heller utger Expressen arvode eller kostnadstäckning i något fall.   

Din bekräftelse och godkännande för material som skickas in via formuläret:

Jag förstår och bekräftar att berättelsen måste vara författad av mig och ingen annan och att bilden är tagen av mig. (Om någon annan har utarbetat texten eller tagit bilden måste du i förväg ha inhämtat ett godkännande från denne såsom det beskrivs nedan. Vi behöver i så fall också dennes namn och kontaktuppgifter.)

 

Jag godkänner genom att skicka in min berättelse via formuläret att Expressen:

Har rätt att använda och publicera texten/bilden i alla kanaler och editioner som Expressen använder från tid till annan, samt i sociala medier, utan begränsning i tid.

Har rätt att göra förkortningar och mindre justeringar i texten, utan att ändra dess innebörd.

Har rätt att ensam eller genom annan publicera texten/bilden i andra format, till exempel som del av en helhet i samlad form.