Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så kan pandemin förändra hela vår världsekonomi

”Att visa upp sig i ett öppet kontorslandskap är utmattande. Distansarbetet har kommit för att stanna”, tror filosofen och författaren Julia de Funès som skriver om framtiden efter Corona.

PARIS. Coronaepidemin skakar om världens ekonomi. Ingenting kommer att bli som förr, både hoppas och fruktar, människor över hela jorden.

Solidaritet ställs mot möjliga nya sprickor i samhället.
Revolution mot tillbakagång.

– Sverige är särskilt utsatt med tanke på att vi har ett så enormt utanförskap redan, säger Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi och VD för Institutet för Näringslivsforskning.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

”Än så länge är jag värd min lön”

20 frågor till Oscar Alsenfelt: Därför nobbar jag utlandsflyttar

Hemliga kärleksparen i Robinson: ”Hettar till”

Julia avslöjar relationerna • ”Gick ut i skogen och låg”

Löfven har inte råd att lura Annie Lööf

Striden om las kan förstöra allt