Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans och Harrys blixtflytt – tog sig till USA innan gränsen stängdes

Meghan och prins Harry har lämnat Kanada och flyttat till Los Angeles, enligt The Sun.Foto: SIMON DAWSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan och prins Harry ska enligt The Sun ha flyttat till ett hus i närheten av hertiginnans mammaFoto: STEVE PARSONS / AP TT NYHETSBYRÅN

Meghan och prins Harry har flyttat till USA – närmare bestämt Los Angeles, Kalifornien, rapporterar brittiska medier.

Hertigparets, tvingades enligt uppgifter till The Sun, att hastigt lämna sitt tillfälliga hem i Kanada för att hinna över gränsen innan den stängdes på grund av coronavirussmittan förra veckan.

– Harry och Meghan har lämnat Kanada för gott, säger en källa till The Sun.

Prins Harry, Meghan och sonen Archie har flyttat till Los Angeles, inte långt från hertiginnans mamma Doria Ragland, enligt The Sun.

Det började ryktas om att paret planerade att lämna den lånade lyxvillan på Vancounver Island, Kanada, för flera veckor sedan, allteftersom ”Megxits” slutskede inleddes.

Att det skulle bli Los Angeles, i alla fall på deltid, har även det rapporterats tidigare.

Los Angeles är Meghans födelseort, och hon har vänner och familj kvar i området.

”Var tvungna att ta sig ut”

Meghan och prins Harry tog ett privatplan till Los Angeles innan gränsen mellan USA och Kanada stängdes förra veckan.

– Gränserna stängdes och flighterna slutade gå. De var tvungna att ta sig ut, säger en källa till The Sun. 

– Men den här flytten var planerad sedan en tid tillbaka. De insåg att Kanada inte skulle fungera av flera anledningar, och de ville ha sin bas i Los Angeles-området.

Los Angeles, liksom resten av delstaten Kalifornien, befinner sig sedan förra veckan i karantän, och samtliga invånare måste hålla sig inomhus – med undantag för nödvändiga ärenden.

Meghans nya filmkarriär

Meghans omtalade samarbete med Disney ska nu äntligen bära frukt, i samband med att filmen Elephant släpps på den nya streamingtjänsten Disney+.

Dokumentärfilmen följer en flock afrikanska elefanter under deras migration, enligt Disney+.

Meghan, hertiginnan av Sussex är berättarrösten i filmen, som släpps den 3 april.

https://www.instagram.com/p/B-M5Yxahg2q/

Missa inga nyheter om coronaviruset! Ladda ner eller starta om Expressens app, slå på notiser och välj ”coronaviruset” – då får du hela tiden senaste nyheterna. 

Joannas make död i corona – så började symtomen: