Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan i karantän i nya lyxhuset i Los Angeles

Paret backar från brittiska kungahuset
Meghan, hertiginnan av Sussex, saknar sin mamma som hon inte kan träffa – trots att de nästan är grannar.Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Meghan med mamman Doria Ragland.Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Meghan, hertiginnan av Sussex, saknar sin mamma.

Brittiska medier rapporterar om en ledsen hertiginna som sitter i karantän i ett hyrt lyxhus i Los Angeles.

Trots den uppmärksammade flytten från England har Meghan fortfarande inte träffat sin mamma, som bor i grannskapet.

Saknar du dina nära och kära?

Det var före årsskiftet som det meddelades att prins Harry och Meghan lämnar sina kungliga roller, stänger ner all sin verksamhet i Buckingham Palace och flyttar över Atlanten.

Parets önskemål var att lämna monarkin och offentligheten för ett mer privat liv. De har valt bort apanaget och ska bli ekonomiskt självständiga med egna karriärer.

Ett besked som chockade övriga kungafamiljen och det brittiska folket.

Prins Harry och Meghan, hertiginnan av Sussex, har kvar sina titlar - men har en dröm om att leva vanliga liv.

Då vändes världen uppochner på grund av coronavirusets framfart och ingen kan längre leva ett normalt liv.

Pratar med mamma varje dag

Brittiska Daily Mail skriver att Meghan fortfarande inte har träffat sin mamma, trots att de nästan bor grannar. Meghan var först en tid i Kanada innan hon kom till vad som uppges vara sitt nya tillfälliga hem. Det är ett hus värderat till 20 miljoner dollar - i ett exklusivt bostadsområde i Los Angeles.

Huset Meghan och Harry uppges bo i.Foto: CLTN / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN

Huset ligger i en gated community (ett grindsamhälle dit obehöriga inte får komma in) och saknar sin 63-åriga mamma Doria, som bor bara 16 kilometer därifrån.

Meghan och prins Harry har sedan några veckor tillbaka isolerat sig tillsammans med sonen Archie.

Enligt tidningen The Sun är Meghan ”fullkomligt hjärtekrossad” av att inte kunna träffa sin mamma – en av anledningarna till att Meghan och prins Harry flyttade till Los Angeles var just att mor och dotter skulle få mer tid tillsammans.

Enligt The Sun lyder samtliga inblandade myndigheternas restriktioner i coronatider och Meghan och Dorian har kontakt via WhatsApp och FaceTime varje dag.

Uppfyller prinsessan Dianas dröm om Malibu

Annars fokuserar Meghan på sitt välgörenhetsarbete och paret letar efter sitt slutliga drömboende i Malibu i Los Angeles.

Varför just Malibu?

Den förre kunglige butlern Paul Burrell har till Daily Mail hävdat att det var till just Malibu som Prinsessan Diana (prins Harrys mamma) hade velat flytta för att komma undan den brittiska pressen. Diana var 36 år då dog i en bilkrasch i Paris 1997. Prins Harry var bara 13 år då han förlorade sin mamma. Meghan har en förlovningsring där delar har hämtats från Dianas juvelsamling. 

Andra kända personer som bor i Malibu är bland andra Cindy Crawford, Leonardo DiCaprio och Steven Spielberg.

Brittiska kungahuset publicerar video på prins Charles i karantän – skickar hälsning till folket